Як виглядати молодше своїх років: 5 секретних способів

Як виглядати молодше своїх років
GettyImages

Лише паспорт видасть ваш вік.

Поділитися:

Певна річ, що головними запоруками гарного вигляду є здорове харчування, заняття спортом та ретельний догляд за шкірою. При цьому є ще безліч хитрощів, які допомагають умить позбутися кількох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети краси Моніки Беллуччі

1. Доктор Алан Хірш, директор Дослідницького фонду вивчення запаху і смаку (Чикаго), дослідив, що жінки, які користуються парфумами з нотами рожевого грейпфрута, здаються на років 10 молодшими. Можете перевірити!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 секретів краси від східних жінок

2. М’язи обличчя варто тренувати так само, як і м’язи інших частин тіла. До гімнастики для обличчя залюбки вдаються зірки, як ось ведуча 1+1 Марічка Падалко, співачка Євгенія Власова.

"Я захопилася цим 1,5 роки тому. І дійшла висновку – якщо жінка довго може тримати себе у хорошій фізичній формі, качаючи м’язи тіла, то це ж саме можна зробити з м’язами обличчя. На обличчі особливо відчутний вік жінки. Вправи фейс-білдінгу вже стали звичкою – я можу працювати вдома й виконувати їх одночасно", – поділилася Марічка Падалко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 секретів краси від Марічки Падалко

Вправи для обличчя покращують кровообіг, шкіра стає рум’яною та більш пружною. Достатньо обрати для себе оптимальний комплекс вправ і виконувати їх щодня – краще перед сном. Гімнастика для обличчя може забрати у вас до 10 хв!

3. Щоб мати молодший вигляд, варто віддавати перевагу класичному, романтичному стилю одягу. Додайте своїм образом лаконічності та вишуканості.

4. Пишайтеся своїми природними бровами, надаючи їм плавних ліній. Не варто робити з них «ниточки». Також обирайте колір брів у тон або на напівтону темніші вашого натурального відтінку волосся та користуйтеся не олівцями, а тінями для брів.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правда чи міф: Які народні рецепти краси справді ефективні

5. Правильне використання косметики. Макіяж може як підкреслити вашу красу, так і зробити акцент на недоліках. Тому поцікавтеся нюансами правильного візажу саме для вас. І пам’ятайте – із віком краще відмовитися від яскравих барв. Натомість віддавайте перевагу природному мейку, який зробить обличчя свіжішим і сяйливим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити ідеальний ранковий макіяж за 15 хвилин

Новини по темі