DOROFEEVA у «Світському житті» зізналася: «Нарешті я почала собі подобатися»

Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA розповіла, як провела відпустку у Мексиці та як навчилася сприймати себе такою, яка є.

Поділитися:

Тренер «Голосу країни-12» DOROFEEVA в інтерв’ю «Світському життю» розповіла, як провела з чоловіком Володимиром Дантесом відпустку в Мексиці, а також про те, як навчилася собі подобатися.

Про відпустку у Мексиці DOROFEEVA розповідає:

«Ми часто їздимо у відпустку компанією, з друзями, а тут ми поїхали вдвох, і нам так сподобалося! Взагалі, це була дуже крута відпустка».

Артистка зізналася, що не просто відпочивала у Мексиці, в Тулумі, а й проходила церемонію «темаскаль» разом з шаманом. Надя розказує, що цю церемонію їй радило багато друзів і колег з шоу-бізнесу, які були раніше в Тулумі, зокрема і музичний продюсер «Голосу країни-12» Руслан Квінта. DOROFEEVA згадує, як це було:

«Церемонія проходила 3 години, у такій собі бані, під спів шамана. Кожен на церемонії повинен був озвучити те, з чим він хоче поборотися. Наприкінці церемонії я плакала, не могла зупинитися, а потім було таке відчуття, ніби очистилася».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA розповіла про свою команду та про головні особисті завдання на проєкті (ЕКСКЛЮЗИВ)

DOROFEEVA зізналася Каті Осадчій, що нарешті навчилася сприймати себе такою, як є, адже раніше мала багато претензій до себе через надмірну худорлявість:

«Кожен раз я вчуся сприймати, любити себе, і вже нарешті я почала собі подобатися».

Тож на відпочинку артистка себе особливо не обмежувала у розвагах, їжі, коктейлях, але також не забувала і про спорт.

Щонеділі о 21:00 на 1+1 дивіться, як DOROFEEVA, Потап, Оля Полякова та Святослав Вакарчук обирають до своїх команд учасників під час "сліпих" прослуховувань на "Голосі-країни-12".

Дивіться, як у команду до DOROFEEVA на "Голосі країни" потрапила Лія Меладзе: