Джамала та гурт Kalush Orchestra разом заспівали пісню, з якою гурт представлятиме Україну на "Євробаченні"

Джамала та гурт Kalush Orchestra заспівали "Stefania"

Таким чином співачка підтримала гурт.

Поділитися:

Гурт Kalush Orchestra, який поїде цьогоріч представляти Україну на "Євробаченні" в Італію заспівали зі співачкою Джамалою, яка отримала перемогу на цьому ж конкурсі у 2016 році. Вони виконали пісню "Stefania", яку й обрав гурт для того, аби представляти нашу країну. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли "Євробачення-2022": точна дата двох півфіналів і коли виступає Україна

Джамала написала допис у підтримку гурту:

Такі короткі зустрічі зараз дуже особливі. Kalush Orchestra, вірю, зовсім скоро святкуватимемо нашу перемогу. Вдома. Друзі, будь ласка, підтримуйте гурт! Їх робота зараз — велика справа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові костюми та наступне Євробачення у Калуші: ексклюзивно у «Сніданку з 1+1» KALUSH ORCHESTRA розповіли про підготовку до конкурсу, зміну образів та підтримку європейців

Раніше повідомлялося, що Україна точно візьме участь у "Євробаченні-2022", але передбачалося, що через воєнні дії Kalush Orchestra може не приїхати в Турин та вислати відео зі своїм виступом. Але нещодавно все ж підтвердилося, що наші учасники зможуть виступити наживо. Гурт оголосив це на виступі у Львові. Зараз вони вже в Європі, співають свої пісні та просувають Україну. Найприємніше те, що за прогнозами букмекерів гурт може перемогти цього року на "Євробаченні" зі своїм треком "Stefania". 

Послухайте пісню "Stefania", з якою Kalush Orchestra будуть представляти Україну на Євробаченні в Італії:

Новини по темі