Гурт Kalush Orchestra виступив в Ірпені з акустичним міні концертом

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Гурт Kalush Orchestra виступив в Ірпені з акустичним міні концертом: люди слухали гурт на центральній площі міста

Люди слухали гурт на центральній площі міста.

Поділитися:

На задньому дворі Ірпінської міської ради хлопці з Kalush Orchestra готувалися до найбільш щемливого виступу за останні дні: вони давали акустичний мініконцерт для мешканців міста-героя Ірпеня та його захисників, де побував "Сніданок з 1+1". Зібралися просто на центральній площі, біля пам'ятника Тараса Шевченка: саме це місце стало для мешканців символом перемоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли "Євробачення-2022": точна дата двох півфіналів і коли виступає Україна

Перед поїздкою на Євробачення хлопці проїхались Європою: співали біженцям та українській діаспорі, збирали кошти разом з фондами. Зараз вони виступили в Україні — у місті, яке стало епіцентром рашистських знущань, Ірпені. Хлопці не мали з собою ніякого технічного забезпечення: лише інструменти та дзвінкий голос. Слова пісень знали усі глядачі та із задоволенням підспівували гурту. Територіальний оборонець Артем, який завітав до концерту, сказав:

Це було одне з найважливішого, що сталося у нас. Насправді ми слухали "Stefania" кожного дня. Коли ти голодний, коли ти замерз, коли не їв, не пив, не мився кілька десятків днів, але слухаєш музику, вона підіймає бойовий дух! Респект Kalush Orchestra. Сподіваюсь, що вони переможуть. 

За час війни місто Ірпінь бачило чимало горя. Тож хлопці радіють, що змогли хоч трохи розрадити людей своїми піснями. Вірять: вони переможуть на їхньому музичному фронті. Фронтмен гурту Олег Псюк сказав:

Хочемо закликати усіх людей просинатися з думкою допомогти іншим українцям. Якщо кожна людина буде прокидатися з такою думкою й допомагати щодня хоча б 1 людині, то така єдність допоможе нашій країні. Слава Україні!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові костюми та наступне Євробачення у Калуші: ексклюзивно у «Сніданку з 1+1» KALUSH ORCHESTRA розповіли про підготовку до конкурсу, зміну образів та підтримку європейців

Нагадаємо, що саме Kalush Orchestra буде представляти Україну на "Євробаченні-2022" з піснею "Stefania". Букмекери вже прогнозують перемогу українським представникам. Раніше у зв'язку з війною були вагання, чи поїде Kalush Orchestra представляти Україну в Турин, проте нещодавно все ж було вирішено, що вони поїдуть до Італії особисто та заспівають "Stefania" зі сцени. 

Дивіться сюжет:

Новини по темі