Гороскоп на червень 2023 для Стрільця: яких змін чекати на початку літа

Гороскоп на червень 2023 Стрілець — 1+1
freepik.com

Гороскоп для Стрільців на червень від астролога.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Стрільців у червні 2023? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

4 червня Повний місяць у знаку Стрільця, в першому будинку. Перший будинок – це тіло, зовнішність, стиль. У вас може змінитися стиль одягу, стрижка, колір волосся. Може, ви мінятимете паспорт, ім'я. Можливо ви заявите про себе в новій якості, статусі. Це може бути і знайомство, і розлучення чи перехід на наступний рівень у ваших відносинах. Ухвалення рішення, що ми робимо далі. Може бути і пропозиція руки та серця. Сильніше за інших відчують вплив цього Повного місяця ті, у кого асцендент з 10 по 16 градусів Стрільця або День народження з 3 по 9 грудня. Можуть бути якісь новини щодо роботи, щось можете відчути щодо вашого здоров'я.

6 червня Венера входить до вашого 9 будинку гороскопа: подорож, поїздки, це розширення кругозору. Світ стає більшим, ширшим, можливостей більше, зустріч свого вчителя, спільна поїздка або романтичне знайомство, якщо ви вільні. Ділове знайомство, гроші, які прийдуть із-за кордону. 9 будинок це публікації, суди, юридичні документи. Можливе одержання грошей за рішенням суду. Венера з 20 червня починає сповільнювати рух, тому почнуть гальмуватись романтичні справи, любовні та фінансові. Гроші можуть почати затримуватись. У липні Венера буде ретроградною. У 9 будинку вона буде цілих чотири місяці, до 10 жовтня. Але з 23 липня по 4 вересня Венера буде ретроградна, йтиме у зворотному напрямку. Хороший період для повернення у старі відносини, для перемир'я, для отримання або повернення грошей. Не ризикуйте фінансово у липні, в останній тиждень липня та весь серпень не робіть уколи краси чи пластичні операції.

12 червня Меркурій входить до вашого 7 будинку: переговори, всі інші люди, це може бути новина про когось із ваших друзів, про вашого партнера. Меркурій - це ще документи.

12 червня Плутон, планета трансформації, на пів року повертається у ваш 8 будинок фінансів. Плутон уже вийшов звідти 24 березня, він там був 15 років і вирішував питання фінансів. З 12 червня у вас буде повернення до фінансової ситуації, яку потрібно вирішити чи завершити. Можливо, ви розрахуєтеся за боргами, кредитами.

17 червня Сатурн, який управляє вашим 2 домом грошей, зупиняється і йде у зворотному напрямку у вашому 4 будинку. Ви можете змінити житло, переїхати (якщо ви його орендуєте). 4 будинок – це будинок батьків. Можливо, ви з'їжджаєте від батьків або, навпаки, проситеся до них пожити до 4 листопада. Сатурн буде ретроградний до 4 листопада і це може бути як пауза чи очікування. Наприклад, здається новобудова, квартира і ви чекаєте. Вирішуватиметься якесь питання нерухомості. Можливо, це розділ майна, оформлення документів, можливо ви виставляєте на продаж будинок або квартиру. Сатурн може давати занурення у ремонт.

18 червня Молодий місяць у 7 будинку: тема відносин, інших людей, партнерства. Нові відносини, нові бізнес-партнери, нові контракти, угоди, хтось
новий з'явився у вашому житті. Найсильніше відчують ті, у кого асцендент з 22 по 30 градуси Стрільця або День народження з 16-17 грудня по 21-22 грудня.

22 червня Сонце входить у ваш 8 будинок грошей, фінансів, загального бюджету. Сонце висвітлює фінансову ситуацію.
28 червня у 8 будинок входить Меркурій. 8 будинок – це у нас будинок інтимних стосунків, сексуальних стосунків. Молодий місяць може у вас виявити тему звільнення від залежностей, тему роботи з психологом, емоційні питання, звільнення від психологічних травм.

30 червня місяць закінчується знову розворотом планети. Нептун йде по вашому 4 будинку, там же, де і Сатурн. Нептун теж зупиняється і розвертається у ретроградний рух майже до кінця року, до 6 грудня. Нептун це планета туману, ніби немає ясності, немає плану, особливо коли він іде назад.

Юпітер - це планета Стрільців, найщасливіша планета, планета удачі, везіння. Вона у вас у 6 будинку роботи та здоров'я. Якщо ви хочете знайти роботу, ви її знайдете, особливо ті, у кого асцендент з 3 по 9 градусів Стрільців. Юпітер допомагатиме у щоденних справах. 6 будинок – це наші щоденні справи, рутина. Ваш ангел-охоронець вестиме вирішення якихось проблем. Юпітер допоможе вам обстежитись або потрапити до хорошого лікаря. Якщо у вас є домашні тварини, вилікувати їх. Поміняти режим, щоб більше було енергії, щоб відчути себе краще. Знайти хорошого нутриціолога або лікаря, який допоможе позбавитися залежності.

Новини по темі