Гроші для українців від ЮНІСЕФ: реєстрацію на програму допомоги скоро буде призупинено, встигніть подати заявку

До якого числа можна подати заявку на грошову допомогу від ЮНІСЕФ
Unsplash/karyna-panchenko

Реєстрація на програму грошової допомоги «Cпільно» від ЮНІСЕФ буде призупинена, до якого числа можна подати заявку?

Поділитися:

Програму грошової допомоги українцям від ЮНІСЕФ буде тимчасово призупинено. Про це повідомили в самій організації. До якого числа і яким чином ще можна подати заявку на цчасть у програмі "Спільно" від ЮНІСЕФ?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грошові виплати від Міжнародних організацій: коли і кому прийде допомога, як перевірити статус заявки

Реєстрація на програму грошової допомоги «Cпільно» від ЮНІСЕФ буде призупинена о 23:00, 14 серпня. Інформація щодо подальшої реєстрації буде доступна пізніше. У ЮНІСЕФ повідомляють:

"Це необхідно для опрацювання заявок та виплати родинам, які відповідають критеріям програми, подали заявки після 15 червня і ще не отримали допомогу. Станом на 10 серпня, ЮНІСЕФ надав допомогу понад 112 000 родинам, які виховують 331 000 дітей, зокрема 33 000 дітей з інвалідністю. Загалом, ЮНІСЕФ допоможе до 265 000 родинам в межах програми грошової допомоги родинам".

Заявки, подані до 23:00 14 серпня, будуть опрацьовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні вдвічі збільшать компенсацію за прихисток переселенців: на скільки та кого це стосується

Нагадуємо, спільна з Міністерством соціальної політики багатоцільова програма грошової допомоги ЮНІСЕФ "Спільно" впроваджена для незахищених родин із дітьми, які через війну з росією потребують фінансової підтримки. На грошову допомогу можуть претендувати родини, які:

►Мають троє і більше дітей до 18 років.

►Мають принаймні одну дитину з інвалідністю віком до 18 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6660 грн допомоги: хто з українців може отримати та як подати заявку

Допомога надається сім’ям незалежно від статусу ВПО, які перебувають у будь-якому регіоні України, але за умови, що вони не отримували грошової допомоги від ЮНІСЕФ чи іншої міжнародної гуманітарної організації з 24 лютого 2022 року. Сума грошової допомоги за програмою "Спільно" на місяць складає 2200 грн на кожного члена сім’їале не більше, як на п’ять осіб. Родина отримає одноразову виплату за 3 місяці на вказаний банківський рахунок чи дебетову картку протягом 4 тижнів з моменту подання заявки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голівудська зірка Пріянка Чопра розплакалася від історій українських мам, які втікали від війни (зустріч у Варшаві)

Як подати заявку на допомогу від ЮНІСЕФ

Заявку на отримання допомоги можуть подати батьки або офіційні опікуни дітей за посиланнямВсі заявки буде розглянуто фахівцями ЮНІСЕФ та його партнерами щодо відповідності критеріям програми "Спільно". На основі цих даних буде ухвалене рішення щодо надання допомоги. 

Повідомляється, що заявки проходять такі етапи перевірки:

►Технічний відбір, тобто перевірка чи наявні всі обов’язкові дані без помилок. Якщо ви проходите технічний відбір, ви отримаєте SMS із підтвердженням. Важливо: перше SMS – це підтвердження того, що заявка пройшла технічний відбір, а не того, що допомогу буде надано.

►Згодом відібрані заявки перевіряють на відповідність критеріям програми. Якщо ваша родина відповідає критеріям програми, вам буде нарахована допомога. Після грошового переказу вам надійде SMS для підтвердження отримання платежу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що означає статус заявки на виплату від міжнародних організацій через соціальну платформу єДопомога

Якщо ви зареєстрували дві та більше заявок у будь-який період, час на технічну перевірку та перевірку на відповідність критеріям програми збільшується. Це спричиняє затримку виплат для родин, які відповідають критеріям програми. Тож у ЮНІСЕФ просять не дублювати свої заявки.

Детальніше про програму "Спільно" можна прочитати за посиланням або всі деталі дізнатися за номером гарячої лінії 0 800 600 017  (з 8:00 до 22:00).

Новини по темі