Інтимна гімнастика: 3 прості вправи вумбілдінгу, які посилять задоволення в ліжку

Вумбілдінг вправи: Інтимна гімнастика, яка посилить задоволення в ліжку | Секс | 1+1
Фото: instagram/marmurokph

Ти повинна дізнатися цей секрет…

Поділитися:

Кожна жінка неповторна та прекрасна, ба більше – має безліч прихованих талантів. І якщо творчі здібності розвинути не так просто, стати чарівницею у сексі – цілком реально.

Про інтимну гімнастику та її вплив на насолоду партнерів ходять легенди. Але чи справді такий «спорт» здатний змінити сексуальне життя до невпізнаваності? Зараз з’ясуємо!

Що таке вумбілдінг?

Це тренування інтимних м’язів, яке за останні роки стало напрочуд популярним. І його радять не лише коучі з посилення жіночності, а й професійні лікарі. Втім, варто зазначити, що гімнастики лише однієї зони недостатньо – варто створити м’язовий «каркас» усього тіла. Укріпити ноги, стегна, прес, а вже потім делікатні зони.

Як це працює?

Доведено, що від стискання та розтискання інтимних м’язів виробляються жіночі гормони, які не лише поліпшують настрій, а й покращують стан волосся та шкіри. Посилюється статевий потяг і виробляються феромони – жіночі очі «горять», поведінка красномовно натякає на зваблення, а чоловіки ледь стримуються, щоб не «з’їсти» таку солодку цукерку.

Вумбілдінг позитивно впливає й на загальне здоров’я: зменшують болі під час менструації, підвищується тонус матки, а зачаття та пологи проходять легше.

Проте є й протипоказання: його не можна виконувати жінкам, які чекають на дитину, тим, хто нещодавно перервав вагітність, а також під час менструації. 

Хочу спробувати…

Тоді розпочнемо! Я розповім про три вправи, завдяки яким ти переконаєшся – декілька хвилин на день зроблять секс ще гарячішим!

Вправа-антистрес

Ляж на спину, поклади одну долоню на грудну клітку, іншу на живіт і зроби глибокий вдих та видих. Знову глибоко вдихни, але при цьому груди підійматися не повинні – лише живіт. Коли опануєш це мистецтво, спробуй повторити вправу сидячи і стоячи. Вона покращить кровообіг, а також спрацює як чудове заспокійливе.

Вправа Кегеля

Ляж на спину, злегка розстав ноги та зігни коліна. Сідниці притисни до ліжка і не підіймай. Повільно напруж та витягни тазові м’язи (затримайся на 2-3 секунди, а потім розслабся). Зроби 10-12 повторів по 5-7 секунд і відтворюй вправу тричі на день.

Власне, будь-яке навантаження для інтимних м’язів буде корисним, тому, коли навчишся контролювати розслаблення й напруження, зможеш тренуватися незалежно від часу та місця. До того ж дослідження показує, що регулярне виконання вправи Кегеля приносить свої «плоди» за лічені тижні.

Вправа з тренажером

Не кожна наважиться експериментувати з іграшками, але вони лише посилять ефект від тренувань. Розповім про найпростіше пристосування – вагінальні кульки. Використовувати їх просто, головне, не дозволити випасти під час тренування. Дехто використовує пристрої з вібрацією. Мовляв, ефект не гірший. Але щось мені підказує, таке тренування може закінчити набагато швидше, аніж планувалося…

А якщо ти вирішила докорінно змінити своє сексуальне життя, тоді стеж за моєю рубрикою і читай ще більше вогняних матеріалів:

1. Змазка з коноплею і роботи для втіхи: Секс-тренди 2020 року

2. Фантазерка: Сексуальні бажання жінок, про які вони мовчать