Картина маслом: Позуй, як жінки на полотнах світових художників

Уроки позування: Надихаємося картинами світових художників | 1+1
Фрагмент із картини Сандро Боттічеллі «Народження Венери»

Час оновити декілька світлин у соцмережах.

Поділитися:

Instagram навряд можна назвати полотном для художника нашого часу, але кожна сучасна Джоконда мріє про гарний профіль у соцмережах. Тож для того, щоб дочекатися омріяного Відродження у своєму фотоархіві, пропонуємо надихнутися роботами світових майстрів.

Фріда Кало «Я та мої папуги» (Me and My Parrots), 1941

«Я пишу автопортрети тому, що я людина, яку знаю найкраще за всіх». І вона – те, що треба для портретної фотографії. Досліджуй своє обличчя, знай його переваги та не перевантажуй світлини напруженою усмішкою – будь як Фріда Кало.

До слова, фото з домашніми улюбленцями завжди збирали вдвічі більше лайків.

Герберт Джеймс Ганн «Пауліна в жовтій сукні» (Pauline in the Yellow Dress), 1944

Натурницею шотландського майстра стала його друга дружина – Пауліна Міллер. Кокетлива поза, претензійний погляд – так можна дивитися лише на свого чоловіка. Чи не лише на нього. Дозволяй об'єктиву ловити різні прояви свого настрою.

Олександр Мурашко «У кав'ярні», 1902

Його картини можна впізнати за пристрастю до жінок у червоних капелюшках. Робота належить до паризького періоду творчості, а її сюжет стане хорошою альтернативою нудному інстаграмному натюрморту із зображенням кави та круасана.

Василь Тропінін «Жінка у вікні» («Женщина в окне»), 1841

На створення полотна майстра надихнула героїня з поеми М. Лермонтова «Тамбовская казначейша». Вмієш вдало акцентувати увагу на своєму декольте? У разі чого, муза художника тебе навчить.

Густав Клімт «Танцівниця» (The Dancer), 1916-1918

Квіти на полотнах Густава Клімта надихають на створення власної фотооранжереї. Півонії, гортензії, нарциси, соняхи – обирай, які до вподоби найбільше.

Читай також інші матеріали про Instagram:

1. Як зробити чудові фото в подорожі: 5 головних правил

2. 7 українських блогерів в Instagram, які надихають

3. Підкорюємо Instagram: 10 ефективних секретів яскравих фотографій

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі