Кейт Міддлтон вразила блискучою сукнею зі східними мотивами

Кейт Міддлтон вразила блискучою сукнею зі східними мотивами | 1+1
Фото: GettyImages

Приклад, як адаптувати традиційний стиль до сучасності.

Поділитися:

Днями Кейт Міддлтон і принц Вільям вирушили у п’ятиденний тур Пакистаном. Герцоги Кембриджські вже декілька разів з’явилися на публіці. Цікаво, що для кожного виходу королівське подружжя обирає вбрання з місцевими мотивами – так, герцогиня встигла засвітити вже два красиві образи в пакистанському стилі.

А вчора ввечері Кейт і Вільям відвідали урочистий прийом у столиці Ісламабаді. Для заходу герцогиня обрала блискучу смарагдову сукню від британської дизайнерки Jenny Packham. З її плеча звисала хустина – традиційний елемент пакистанського вбрання. А доповнили образ масивні сережки в арабському стилі від лондонського бренду Onitaa.

Вразив східним луком і принц Вільям – він вподобав пакистанський костюм шервані місцевого виробництва в тон сукні Кейт.

Фото: GettyImages

Цікаво, що на захід королівське подружжя прибуло на місцевому транспорті – розмальованому тук-туці. Дивись відео:

Стиль Кейт Міддлтон уже став взірцем для жінок з усього світу. Попри протоколи та численні обмеження, герцогиня вміє навіть повсякденний образ зробити стильним і ненудним! Так, нещодавно вона продемонструвала, із чим вдягнути трендові кюлоти цієї осені.

До речі, в мережф активно обговорюють ймовірну вагітність Кейт. Навіть на світлинах зі вчорашнього заходу шанувальники помітили натяк на вагітний животик. Звідки пішли такі чутки – дізнайся з відео:

Більше цікавого про герцогів Кембриджських читай на нашому сайті:

1. Вийшла з морських хвиль: Кейт Міддлтон у надлегкій сукні

2. У мережі обговорюють перше спільне фото Меган Маркл і Кейт Міддлтон

3. Некоролівські манери: Принцеса Шарлотта показала всім язика (фото)

4. Кейт Міддлтон вдягнула міні-шорти і вразила стрункими ніжками (фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі