Надя Дорофєєва вподобала наймодніші джинси цього сезону

Наймодніші джинси на осінь 2019: Приклад Наді Дорофєєвої (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: instagram/nadyadorofeeva

Час забути про скінні та бойфренди.

Поділитися:

Тренд на oversize не міг оминути джинси. Все почалося з широких бойфрендів, продовжилося вінтажними mom jeans і бананами, а зрештою повернулося до забутого фасону кльош. 

Розширені від коліна або від стегна, класичної довжини або вкорочені, з розрізами знизу або необробленим краєм — варіантів безліч. А один з найцікавіших продемонструвала співачка Надя Дорофєєва

Для свого повсякденного образу вона обрала джинси-кльош з контрастного деніму та з рваними штанинами — на колінах і знизу. Висока посадка, більш темний матеріал з боків та універсальна довжина до щиколотки додають стрункості та «трендовості».

Стилісти пропонують взувати з об’ємними джинсами такі ж масивні кросівки, як це зробила Надія, або, навпаки — низькі ультражіночні ботильони. Щоб зберегти баланс і пропорції, верх краще підібрати «по фігурі».

Із аксесуарів, окрім пояса, спробуй додати хустинку — також за прикладом Дорофєєвої. Якщо дизайн джинсів мінімалістичний, така деталь може бути яскравого кольору або з цікавим принтом.  

Нагадаємо, що про те, як обрати модні брюки на осінь 2019, ми вже розповідали тут. А більше корисної інформації про історію створення джинсів та сучасні модні тенденції, дізнаєшся з відео: 

Дивись, які тренди вже спробували інші зірки:

1. Наймодніший верхній одяг осені: 5 варіантів від дівчини Бібера 

2. Відома модель plus-size показала, як стильно вдягнутися цієї осені

3. З чим поєднати зміїний принт: Стильна ідея від Єви Лонгорії

4. Червона сукня, як у королеви Ранії, повинна бути у кожної цієї осені

5. З чим поєднувати кюлоти восени: Ідея від Кейт Міддлтон 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі