Зберегти своє життя та вірити в ЗСУ — Наталія Мосейчук щемливо звернулася до лікарняних вчителів

Зберегти своє життя та вірити в ЗСУ — Наталія Мосейчук щемливо звернулася до лікарняних вчителів

Телеведучі 1+1 подякували за те, що педагоги вкладають свої зусилля у майбутнє і роблять все для того, щоб діти змогли здобути освіту і продовжити своє життя в Україні.

Поділитися:

Ведуча 1+1, Єдиного марафону новин та кураторка проєкту Право на Освіту та Школи Супергероїв Наталія Мосейчук відкрила Другу всеукраїнську конференцію лікарняних вчителів. Попри повномасштабне вторгнення рф в Україну подія відбулась у режимі онлайн та об’єднала понад 200 вчителів з усіх куточків країни - Києва, Харкова, Львова і навіть окупованого Херсону! Не відриваючи очей від інформаційних стрічок та з увімкненими сигналами тривоги на телефонах педагоги продовжують працювати і будувати плани на майбутнє. 

“Ви абсолютні герої освітнього фронту, які не кинули своїх дітей і без перерви на війну продовжуєте вчителювати. Герої. Ви. Ви просто цього ще не усвідомлюєте!”, - підкреслила Наталія Мосейчук, відкриваючи конференцію.

Мосейчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНаталія Мосейчук відзначить двох вчителів у власній номінації "Вибір Серцем" на Global Teacher Prize Ukraine

Телеведуча також звернулася до освітян з окупованих територій, зокрема Херсонщини і Запорізької області та закликала їх:

“Ви повинні зробити дві речі: зберегти своє життя і дочекатися ЗСУ”. 

Ведучі 1+1 також підтримали вчителів, записавши зворушливі відео. Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, Соломія Вітвіцька, Наталія Островська, Костянтин Грубич, Володимир Рабчун, Святослав Гринчук, Тімур Мірошниченко та Юрій Горбунов побажали усім учителям не опускати рук, надихати, мотивувати й допомагати юним українцям ставати великими людьми. Телеведучі подякували за те, що педагоги вкладають свої зусилля у майбутнє і роблять все для того, щоб діти змогли здобути освіту і продовжити своє життя в Україні.

Цьогоріч конференція, організована Школою Супергероїв та ГО “Маленьке серце з мистецтвом”, присвячена психологічним методикам для підтримки маленьких пацієнтів та власне вчителів в умовах війни. Психіатри, психотерапевти спеціалісти з інклюзивної освіти, зокрема, з Ізраїлю, розповіли про базові техніки психологічної підтримки дітей, які постраждали від війни, інструменти дистанційного навчання та методики самопідтримки під час емоційної напруги. 

Наталія Мосейчук також закликала вчителів зареєструватися на онлайн курс від Ордену Фенікса. За підтримки ведучої та проекту Право на Освіту, партнерів на початку вересня він з’явиться на онлайн-платформі ЕдЕра. Це програма кризової допомоги дітям і вчителям — у лікарнях, освітнім терапевтам. Безкоштовно і з сертифікацією. Усі подробиці згодом.

“Особливе слово про душевний стан. Він у нас не в найкращій формі. Тому важливо подбати про психологічну допомогу.  І собі. І малим. А це збережені дитячі душі, любов, турбота та підтримка”, — сказала телеведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНаталія Мосейчук розповіла про батька-військового, важливість підтримки вчителів і роботу в YouTube та телебаченні

Зараз на педагогів навантаження, зокрема, вчителі Школа Супергероїв не полишають своїх учнів, продовжують лікувати знаннями. Тільки в Києві в Охматдиті у липні відбулося 184 уроки. 

Новини по темі