Найочікуваніші прем'єри шоу та серіалів 2022 року на телеканалі 1+1

Прем'єри телеканалу 1+1 у 2022 році: найочікуваніші шоу та серіали

Які прем'єри підготував канал 1+1 для своїх глядачів у 2022 році?

Поділитися:

Поки всі складають плани на наступний рік, телеканал 1+1 вже точно знає, чим потішить глядачів у Новому 2022 році.

Отже, Вашій увазі найочікуваніші прем’єри 2022 року на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2022 на 1+1: святкові програми та фільми

Найочікуваніші шоу 2022 на 1+1

Голос країни

Незабаром на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра 12-го сезону наймасштабнішого музичного проекту «Голос країни». На глядачів чекає нова сторінка музичної історії шоу, на сцену якого мріють потрапити тисячі найталановитіших вокалістів з усього світу.

Тренерами сезону стали топові українські зірки: найавторитетніший український продюсер Потап, поп-королева Оля Полякова, яка вперше сяде у легендарне червоне крісло, та діджитал-сенсація DOROFEEVA. Четвертим тренером став рок-легенда, соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Новий сезон "Голосу країни" пройде під слоганом "Так звучить твоя країна". У кастингу цього сезону вже взяли участь: українець з одним із найпотужніших оперних голосів, відомих у Європі, спадкова ворожка, дівчина, яка співає пісні на вірші Ліни Костенко, поліцейська, співочий далекобійник та багато інших цікавих вокалістів.

голос країни фото

Останній герой

Телеканал 1+1 покаже адаптацію всесвітньо відомого формату "Survivor" компанії "Баніджей" (Banijay). "Survivor" у перекладі означає "Вижили" або "Останній герой". Це шоу, в якому зірки та звичайні люди відчувають силу духу та розкривають свої справжні риси характеру

Формат був реалізований у 50 країнах за офіційною франшизою. Цей рік став найуспішнішим для формату за час його існування – вже підтверджено виробництво 22 адаптацій.

Шоу «Останній герой» було відзначено найпрестижнішими нагородами у світі, серед яких премія «Еммі» у номінації «Видатний документальний фільм», нагорода «Вибір народу» у номінації «Улюблене реаліті-шоу» та інші.

Про особливості української адаптації, а також про те, хто візьме участь у шоу, стане відомо пізніше.

останній герой фото

Танці зі зірками

На глядачів чекає шостий сезон оновленого головного танцювального шоу стани «Танці з зірками».

Традиційно у проєкті беруть участь зірки. У парах із професійними хореографами вони танцюють для глядачів, котрі в свою чергу, голосують за своїх фаворитів, наближаючи їх до перемоги.

Нагадаємо, у п'ятому сезоні оновленого проекту перемогла пара актора, зірки серіалу «Моя улюблена Страшко» Артура Логая та танцівниці Анни Кареліної.

танці з зірками фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: JAMALA презентувала трек «Новий рік з тобою» та анонсувала кліп з учасниками «Танців з зірками» в головних ролях

Одруження наосліп

"Одруження наосліп" – це єдиний український телепроєкт, учасники якого за тиждень можуть знайти свою другу половинку. Телеведучий Даніель Салем та психолог Ірина Кириченко на основі емоційної, сексуальної та психологічної сумісності підбирають пару холостякам та холостячкам.

Ірина «просканує» учасників реаліті та розкриє справжні причини їхніх невдач у стосунках. А Даніель для героїв «Одруження наосліп» та глядачів стане найкращим мотиватором та суворим критиком, допоможе їм попрощатися з комплексами та «привидами» минулого, одних «вилікує» від низької самооцінки, інших – від високої.

одруженн наосліп фото

Найочікуваніші серіали 2022 року на 1+1

Моя улюблена Страшко-2

Телеканал 1+1 покаже продовження україномовної драмеді «Моя улюблена Страшко».

Серіал розповідає про трансформацію головної героїні Насті Глушко. Вона прийшла в косметичну компанію Bonvisage невпевненою в собі, сором'язливою дівчиною і зіткнулася з упередженим ставленням колег через свою зовнішність. Тим не менш, її внутрішні якості - людяність, чесність, доброта допомогли завоювати повагу колег, знайти справжніх друзів навіть серед тих, хто спочатку її ображав через зовнішність, та зустріти кохання. Не піддавшись стереотипам про красу та поведінку, які нав'язує суспільство, Настя залишилася вірна своїм принципам, поставивши у пріоритет відданість, доброту, чесність та щирість.

Як розвиватимуться стосунки Насті та її боса Макса, чи залишаться вони разом і яка доля чекає на компанію Bonvisage та всіх її співробітників – можна буде побачити у другому сезоні серіалу.

страшко

Будинок Бобринських

Телеканал "1+1" покаже новий комедійний серіал "Будинок Бобринських" від Студії "Квартал 95".

Серіал розповість про життя сім'ї, яка змінилася в одну мить, коли під час проведення спіритичного сеансу Олександр Бобринський випадково переносить із позаминулого століття свого прапрапрадіда графа Андрія Бобринського просто з його весілля. Граф опиняється у своєму ж маєтку, але через 150 років. Там живуть його нащадки, але їм належать лише колишні апартаменти слуг. Сім'я Бобринських намагається довести право власності на весь 4-поверховий особняк і сподівається, стосунки в якій через побутові проблеми не можна назвати ідеальними. З одного боку, своєю присутністю граф створює додаткові труднощі своїм родичам, але в той же час допомагає вирішити багато їхніх проблем, ризикуючи залишити свого сина, який повинен ось-ось народитися, без батька.

Стаючи на захист сімейних цінностей, граф занурює праправнуків у вир пригод, не замислюючись, що саме його вчинки можуть стати причиною проблем сім'ї на кілька поколінь уперед.

Головні ролі у серіалі зіграють Артур Логай, Володимир Глотов, Ольга Атанасова, Віталій Салій, Лі Берлін ська, Станіслав Боклан, Олексій Вертинський, Вероніка Лук'яненко.

дім бобринських

Дикі

Режисером-постановником серіалу «Дикі» від Студії «Квартал 95» виступає актор та автор, у минулому учасник "Ліги сміху" та "Розсміши коміка", Руслан Ханумак.

За словами творців проекту «Дикі», він складатиметься з короткометражок, у яких глядачі зможуть з іншого боку поглянути на звичні життєві ситуації. Окрім цього, автори обіцяють глядачам гострі емоції від екстремальних ситуацій, у які потраплятимуть герої, а також понад 50 образів, серед яких – персонажі з різних історичних епох.

Ще одним актором та сценаристом «Диких» став шоумен Ельдар Кабіров, якого глядачі «1+1» пам'ятають за роллю у серіалі «Папік» та участю у «Лізі сміху».

Окрім Ельдара Кабірова та Руслана Ханумака, серед акторів проєкту глядачі «1+1» дізнаються виконавицю головної ролі в серіалі «Папік» Дар'ю Петрожицьку, зірку «Свінгерів» та «Папіка» Михайла Кукуюка, актора «Мишоловки» для кота» Євгена Ковірзанова, «Скаженого весілля» та «Великих Вуйок» Арама Арзуманяна та інших.

Над сценарієм нового проекту працювали автори студії "Квартал 95" під керівництвом продюсера та режисера Андрія Яковлєва.

Скажені сусіди

Телеканал 1+1 разом із FILM.UA Group працюють над першим оригінальним серіалом для платформи Київстар ТВ – «Скажені Сусіди», який став логічним розвитком кіновсесвіту «Скажене Весілля». Глядачі платформи побачать серіал першими. Згодом «Скажені Сусіди» буде показано на телеканалі 1+1. У комедії глядачі побачать історію головних героїв «Скаженого Весілля» – сім'ї Середюків, але не в умовах нескінченних екстремальних весіль, а у «мирний час», проте навряд чи це життя можна назвати спокійним. Серіал складатиметься з 24 епізодів, а на глядачів чекають не лише знайомі та улюблені персонажі, а й нові герої.

Головні ролі у новому проєкті виконують улюблені актори глядачів 1+1: Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Джиммі Воха-Воха, Поліна Василина, Юрій Горбунов, Олексій Потапенко (Потап), Катерина Рубашкіна, В'ячеслав Хостікоєв, Катерина Файн, Віра Коход , Арам Арзуманян, Віталій Іванченко, Володимир Ніколаєнко, Євген Овчаров, Дмитро Суржиков.

скажені сусіди фото

Новини по темі