Перша в історії жіноча монокоманда та повернення чемпіонів: яким буде перший епізод нового сезону «Ліги Сміху»

Перший епізод "Ліги Сміху": яким він буде

24 вересня о 20:20 відбудеться грандіозна прем’єра нового сезону гумористичного шоу «Ліга Сміху». На сцені «Співочого поля» за право потрапити до сезону боротимуться 18 команд, проте вакантних місць тільки 12.

Поділитися:

«Ліга Сміху» повернулась до правил минулих сезонів – тренери знову самостійно обирають по 2 команди, з якими гратимуть у сезоні. Після виступу учасника у зіркових наставників є 30 секунд, щоб зробити вибір та встати, якщо їм сподобалась гра команди. У випадку, якщо одну команду обрали одразу декілька тренерів, право вибору переходить учасникові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна про «Лігу сміху» та шоу «Маскарад»: «Мені подобається, що ми робимо свято. Зараз так хочеться таких форматів на телебаченні»

Серед тренерів також відбулись певні зміни. Цьогоріч учасників оцінюватимуть Сергій Бабкін, Олеся Жураківська, Маша Єфросиніна та Володимир Дантес. Граючим тренером знову стане Народний артист України та чемпіон п’ятого сезону «Ліги Сміху» Станіслав Боклан. Вперше до зіркової тренерської шістки доєднається актор та автор Студії «Квартал 95» Олександр Пікалов.

У «Сніданку з 1+1» Маша Єфросиніна ексклюзивно розповіла, що у цьому сезоні їй довелось переключитись та змінити власні критерії відбору учасників, оскільки у «Лігу сміху» прийшло багато новачків:

Минулий сезон «Битва титанів» був зовсім іншим. Тоді було багато досвідчених команд, а зараз прийшли новачки, команди, які ніколи не грали на сцені «Ліги Сміху». Тому сезон вийде зовсім іншим. Я перебудувалась вже в процесі, сьогодні ви це побачите на екранах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Кошовий в ролі Дона Корлеоне та повернення Боклана: стала відома дата старту нового сезону «Ліги Сміху»

Телеведуча додала, що рада поверненню Станіслава Боклана до лав граючих тренерів і він дуже сильна конкуренція.

Ведучими фестивалю стануть Євген Кошовий та Ігор Ласточкін, який тимчасово замінить ПТП.

У першому епізоді «Ліги Сміху» на сцену вийдуть 9 команд. За місце у сезоні боротимуться як вже знайомі глядачам учасники, так і новачки, а також переможець одного з минулих сезонів, гумористи з сусідньої країни та навіть вперше в історії шоу – жіноча монокоманда.  Учасники жартуватимуть на різноманітні теми: про вакцинацію і коронавірус, студентство, сімейний побут, політику та життєві ситуації.

Хто з тренерів першим збере повний склад команд дізнаєтесь вже сьогодні, 24 вересня, о 20:20 на 1+1.