Соломія Вітвіцька за лаштунками проєкту “Різдво. Ти не один” назвала речі, які мріє зробити у новому році (ексклюзив)

Соломія Вітвіцька поділилася планами на 2024

За лаштунками “Різдво. Ти не один” телеведуча Соломія Вітвіцька заінтригувала своїми планами у наступному році.

Поділитися:

Щороку найважливіші свята українці завжди зустрічають у компанії “1+1 Україна”. Цьогорічний Святвечір не стане виключенням, і 24 грудня о 21:00 на телеканалах “1+1 Україна”, ТЕТ та Київстар ТБ на глядачів чекає особлива прем’єра проєкту "Різдво. Ти не один”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дідух заввишки 6 метрів, вертеп від ведучих “Сніданку з 1+1” та сучасна коляда: чим дивуватиме святковий проєкт “Різдво. Ти не один”

Цього року непереможне світло Різдва засяє у Софії Київській, а першу різдвяну зірку запалять найвідоміші українські артисти, ведучі та герої нового часу. Серед них — телеведуча “ТСН” на “1+1 Марафон” Соломія Вітвіцька. Ексклюзивно для сайту 1+1 за лаштунками зйомок святкового проєкту ведуча поділилася планами на наступний рік.

Соломія Вітвіцька

Речі, які Соломія Вітвіцька хоче зробити у 2024 році.

“У наступному році хочу вийти заміж та стати мамою. А загалом найбільше мрію про перемогу. Сподіваюся, що так воно і станеться”, — зізналася ведуча.

Соломія Вітвіцька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50 концертів під час великої війни: Соломія Вітвіцька з українськими артистами дарує позитивні емоції дітям з «Охматдиту»

Зазначимо, “Різдво. Ти не один” має благодійну місію. У межах проєкту збиратимуть кошти на допомогу діткам-вихованцям «Школи супергероїв», які потребують належного обладнання та умов для навчання. 

Не пропустіть святковий проєкт “Різдво. Ти не один” 24 грудня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна”, ТЕТ та Київстар ТБ.