Стала відома дата нового сезону «ЖВЛ» на телеканалі 1+1

Дата нового сезону «ЖВЛ» на телеканалі 1+1

Вже 6 вересня о 9:25 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового сезону проекту про життя відомих людей «ЖВЛ».

Поділитися:

Зіркові ведучі — співачка, учасниця «Жіночого Кварталу» Віра Кекелія та актор Богдан Юсипчук — поділяться ексклюзивними історіями з життя знаменитостей: зірок шоу-бізнесу, спортсменів, політиків і бізнесменів — людей, яких знають в Україні і світі, які є частими гостями на червоних доріжках.

Віра Кекелія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На шпагаті після прем'єри: солістка групи KAZKA Олександра Заріцька представила саундтрек "Цілувати тебе" (відео з кадрами серіалу "Моя улюблена Страшко")

На глядачів чекають сенсаційні інтерв’ю. Мама Андрія Кузьменко вперше відкриє нові подробиці гибелі її сина. Співачка Анастасія Приходько відверто розповість про свого чоловіка, а артист Андрій Макаревич познайомить із молодою дружиною. Всесвітньовідомий співак Алессандро Сафіна зізнається, чому ніколи не одружиться, а епатажний співак MELOVIN розповість, як наважився здійснити камін-аут. Голкіпер, капітан команди «Шахтар» Андрій Пятов ексклюзивно для ЖВЛ покаже дружину із дітьми, а Віра Брєжнєва вперше розповість, як живе у шлюбі з Костянтином Меладзе.

Богдан Юсипчук

Окрім вражаючих інтерв’ю та репортажів із найгучніших подій у шоу-бізнесі, у новому сезоні на глядачів чекає нова відверта рубрика «Дякую мамі (татові)». У ній відомі люди чесно розповідають про найдорожчих людей, пригадують, як веселі, так і драматичні події у стосунках з  батьками. У найближчих випусках «ЖВЛ» про своїх мам розкажуть артистка NK, співачка та учасниця зіркової команди шоу «Маскарад» Юлія Саніна, співачка Аліна Гросу та співак MELOVIN, а також телеведуча Маша Єфросініна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські зірки розповіли про булінг та цькування у серії відвертих відео #Красивасерцем на підтримку серіалу «Моя улюблена Страшко»

Також у новому сезоні з’явиться рубрика «Що в машині» — огляд зіркового салону, своєрідний чек на чистоту і порядок, а також на знання свого авто і що в ньому лежить. На зірок чекає невеличкий іспит — чи можуть вони перевдягнутися в салоні, а також тест-драйв.

Одна з улюблених рубрик глядачів «Що у шафі», у якій зазирають у гардероб відомих людей оновиться, а от що саме зміниться — дивіться вже у випусках «ЖВЛ» з 6 вересня о 9:25 на телеканалі «1+1».