Стало відомо, який приз отримає переможниця проекту Модель XL

Що отримає переможниця Модель XL

Сьогодні стануть відомі імена усіх учасниць революційного шоу.

Поділитися:

Сьогодні о 21:30 на телеканалі 1+1 глядачі побачать фінальний день кастингу революційного проекту Модель XL, у якому учасниці боротимуться за останні місця у 30-ці найкращих моделей плюс сайз України.

А після виконання учасницями першого завдання від журі залишиться лише 15 конкурсанток, які заселяться до «модельного будинку» та продовжать боротьбу у проекті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 фітнес-порад для пишнотілих жінок

Останніми на подіум в рамках кастингу вийшли дівчата, які прагнуть довести собі та оточуючим, що їхня краса унікальна та варта обкладинок світових глянців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я все ще вільний. Якщо на книги ще знаходжу час, то на пошуки жінки – ні – Богдан Юсипчук

Цього випуску поборотися за участь в проекті вирішили прапорщик податкової поліції із Боярки, дружина барабанщика популярного гурту та боксерша, яка вирішила викликати суддю проекту Богдана Юсипчука на двобій. Дівчина перетворила модельний подіум на справжній боксерський ринг та своєю наполегливістю вразила членів журі Катерину Осадчу, Андре Тана, Богдана Юсипчука та Тетяну Мацкевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відчути себе богинею: Поради судді Модель XL Тетяни Мацкевич

Однією з  конкурсанток, яка вирішила спробувати себе у ролі моделі плюс сайз, стала донька циркових артистів. Вона прийшла на проект «Модель XL», щоб довести своїм рідним, що пишні форми - це не недолік, і вона зможе побудувати успішну кар’єру. 

Як виявилося, під час кастингу судді були настільки вражені кількістю красивих дівчат, що до наступного етапу відібрали більше учасниць, ніж потрібно було. Тому вони вирішили перевірити їх додатковим випробуванням – забігом на стадіоні. Дівчатам потрібно буде за відведений час не просто пробігти певну відстань, але й самостійно підібрати образ, зробити мейк-ап та встигнути відзняти красиві кадри у фотографа.

Окрім того, судді оголосили головний приз другого сезону Модель XL, який отримає переможниця. Дівчина, яка зможе успішно пройти усі випробування від членів журі та довести, що вона зможе бути успішною моделюю плюс сайз, стане обличчям колекції для пишних жінок A.Tan Plus від Андре Тана, а також прикрасить обкладинку глянцевого журналу Elle та виграє фотосесію у столиці моди Парижі.

Нагадаємо, Богдан Юсипчук разом з Катериною Осадчою, Андре Таном та Тетяною Мацкевич щовівторка о 21:30 на телеканалі «1+1» в проекті Модель XL шукають красивих та пишних дівчат, які можуть стати українськими моделями плюс сайз та зламати стереотипи щодо жіночої краси.