Юрій Горбунов зізнався, що вдома пародіює Катерину Осадчу

Юрій Горбунов розповів, як створює жарти для свого шоу

Дивіться #шоуюри вже сьогодні о 21:30 на телеканалі 1+1.

Поділитися:

Щопонеділка на 1+1 о 21:30 глядачі можуть побачити #шоуюри з Юрієм Горбуновим. У гумористичному проекті зірковий татусь жартує про життя й щоденні турботи українців, а також ділиться курйозними моментами залаштунків кіно і телебачення.

Шоумен розповів про те, як народжуються жарти для проекту, і яке місце гумор посідає в його особистому житті.

 «Гумор — це найважливіше в людських стосунках. З людиною, яка любить жартувати, приємно й цікаво спілкуватись. За допомогою легких жартів можна попередити конфлікт й «розфарбувати» звичні будні. От я часом вдома пародіюю Катю, коли хочу в неї щось запитати, — говорю, як вона у «Світському житті». Й одразу змінюється атмосфера вдома», — зізнався Юрій Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов показав, як підріс його син

За його словами, рубрика про сімейне життя з дружиною Катериною Осадчою в #шоуюри заснована на реальних подіях:

Усе, що бачать глядачі, дійсно з нами траплялось, хоч ми самі часом не можемо в це повірити

А от на роботі, за словами шоумена, все по-іншому: «Люди, які працюють над гумористичним проектом, у житті дуже стримані. А жарти, які хочуть вирватись з уст, вони записують і бережуть для проекту  #шоуюри».

Також проект можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої у будь-який час