«Время и Стекло» зворушили виступом з учасниками «Голосу. Діти»

«Время и Стекло» зворушили виступом з учасниками «Голосу. Діти» | Концерт | 1+1
Фото: Прес-служба гурту «Время и Стекло».

У присутніх від емоцій перехопило подих.

Поділитися:

Днями у київському «Палаці Спорту» відбулася найгучніша вечірка жовтня Vislovo. Її для своїх шанувальників влаштував популярний гурт «Время и Стекло». Надя Дорофєєва та Позитив вражали гостей вечора яскравими костюмами, світловим шоу, нестримними танцями й навіть феєрверками.

Та був іще один сюрприз, який запалив у «Палаці Спорту» тисячі ліхтариків.

На вибухове шоу «Время и Стекло» запросили учасників своєї команди з проекту «Голос. Діти-5». Разом з юними талантами дорослі зірки виконали хіт «Так выпала карта». І їхній щирий виступ так розчулило присутніх, що вже за мить приміщення освітили спалахи ліхтариків. Гортай вліво, щоб переглянути виступ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Голос. Діти (@golos.dity)

Зазначмо, на сцену до своїх тренерів вийшов і переможець п’ятого сезону вокального шоу Олександр Зазарашвілі. Хлопцеві дістались декілька сольних рядків пісні, і його емоційний спів зірвав шквал оплесків.

До слова, під дахом «Палацу Спорту» Vislovo зібрало 10 000 глядачів, а квитки на концерт були розкуплені менш ніж за місяць.

Інші цікаві новини про учасників гурту «Время и Стекло» читай тут:

1. На цьому фото Надя Дорофєєва манить кришталевими очима

2. Дорофєєва зізналася, що Позитив до неї залицявся

3. Дорофєєва зізналася, що зверталася до психолога через ревнощі

4. Тест: Яка ти пісня гурту «Время и Стекло»?

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.