Зірки 1+1 розповіли про свої особливі місця в Україні

Зірки 1+1 розповіли про свої улюблені місця в Україні | День Незалежності | 1+1

Зворушливе привітання.

Поділитися:

Напередодні 28-ї річниці Незалежності України, яку відзначають 24 серпня, зірки каналу 1+1 знялись у натхненному ролику та привітали країну зі святом. Серед мальовничих краєвидів ведучі розповідають про свої рідні місця. Хмельниччина, Крим, Дніпро, Чернівці, Харківщина, Івано-Франківськ, Житомирщина ‒ кожен герой ролика народився та виріс у різних куточках, але всіх їх об’єднує любов до своєї країни.

Кожен із нас – часточка України. З днем народження, рідна, ‒ звертаються ведучі у святковому ролику.

Також зірки 1+1 поділилися улюбленими місцями відпочинку та сили в Україні.

Так, ведуча проектів «Голос країни», «Світське життя» та «Вечір прем'єр» Катерина Осадча зізналася, що її ваблять місця, пов'язані з дитинством.

«Я дуже люблю Карпати, можу безкінечно дивитися на Дніпро та Десну. Плекаю в пам'яті та серці місце, де пройшло моє дитинство – це база відпочинку під маленьким селищем на Чернігівщині, поблизу річки Десна. Минулого літа поїхала туди, аби згадати дитячі роки. На жаль, там зараз занепад, але я мрію, що свого часу до цієї бази дійдуть інвестиції, і там зроблять невеликий курорт. Мені здається, що у нас найкрасивіша країна. Те, чим ми багаті, – морем, горами, лісами, полями ― треба популяризувати й перетворювати на туристичну мекку», ― розповіла телеведуча.

Місцями сили поділився Акім Галімов, автор та продюсер документального циклу «Україна. Повернення своєї історії» та нового історичного детективу «Таємниці великих українців», прем’єру якого глядачі 1+1 побачать вже незабаром:

«Люблю Бахчисарай у Криму – це дивовижне й дуже особливе для мене містечко. Тут краса поєднана з величною історією та незламним духом. Якщо потребую перезавантаження, вирушаю до Жовкви на Львівщині, неподалік польського кордону. Жовква – це королівське місто».

Актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий розповів, що його надихають відомі місця:

«Мабуть, ніколи не перестану знову й знову повертатись у Львів та Одесу. Ці міста мають особливу атмосферу, забирають втому, а натомість дарують незабутні враження».

Виявилися схожими вподобання та думки щодо відпочинку в Україні у ведучих популярного ранкового шоу «Сніданок з 1+1». 

«Я обожнюю Київ. Виходжу в будь-яке жваве, людне місце й дихаю на повні груди», ‒ поділився Єгор Гордєєв. В любові одразу до кількох регіонів зізнався Руслан Сенічкін: «Місце сили ‒ Карпати, якщо хочете в гори, скучили за морем, вирушайте в Одесу, Кіровоградщина замилує безкраїми степами, а найбільш глибокі й таємничі ліси чекають вас на Слобожанщині». До слів Руслана приєдналася Неля Шовкопляс: «Море, гори, ліси, степи. Немає одного найкращого місця. Воно усюди. Там, де тобі гарно саме зараз». Для перезавантаження обирає гори і Людмила Барбір: «Моя колиска ‒ Карпати. Там я відновлюю гармонію в собі. Кожен шматочок землі дає силу, головне її взяти».

Відкривай для себе красиву Україну в наступних матеріалах:

1.  Українські озера, які зачарують тебе з першого погляду

2. Неймовірні українські ландшафти, які захочеться побачити наживо

2. Мальовничі пейзажі України, що неначе зійшли з картин

3. 5 українських каньйонів, від краси яких перехоплює подих

4. 8 місць, які зачаровують у Києві

5. 5 найкрасивіших палацово-паркових комплексів України, які перенесуть тебе в іншу епоху

Новини по темі