“На перемовинах були спеціальні люди, які писали психологічні портрети кожного з нас”: Давид Арахамія в “Мосейчук+” про перемовини із росіянами на початку повномасштабного вторгнення

Мосейчук+

Давид Арахамія у "Мосейчук+" поділився деталями перемовин з росіянами на початку повномасштабного вторгнення у 2022.

Поделиться:

Сьогодні, 24 листопада, о 22:30 “1+1 Україна” покаже новий випуск “Мосейчук+” - авторського проєкту Наталії Мосейчук. Проєкт можна подивитись також на YouTube-каналі Наталії Мосейчук та платформі Київстар ТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “В Україні будуть вибори, якщо є готовність виконати 4 пункти Президента Зеленського”: Андрій Єрмак в “Мосейчук+”

В наступному випуску ведуча матиме дуже відверту розмову з головою фракції “Слуга народу” у Верховній Раді України Давидом Арахамією. Наталія поговорить з політиком, чому росії вигідно сісти за стіл переговорів з Україною, чому наші втрати на фронті засекречені, про ймовірну корупцію в ЗСУ та чому НАТО боїться Трампа. Також Наталія Мосейчук дізнається у Давида Арахамії всі подробиці перемовин росії і України у Білорусі у 2022 році, чи був процес керований Вашингтоном, чому з українського боку був обраний саме такий склад делегації, яка була мета у ворожої сторони, чому Україна не підписала жодних документів та чи дійсно саме Борис Джонсон зупинив підписання угоди. Крім того, Давид розказав про спеціальних людей, які приїхали на перемовини разом із російською делегацією.

“Російська сторона капітально підготувалась до перемовин. З нашого боку було 7 людей, а з їхнього боку приїхало 30 чи 40 людей на кортежах. Коли ми всі спілкувались за столом, позаду їхніх переговорників стояли спеціальні люди, які писали психологічні портрети кожного з нас - хто каже правду, хто бреше, хто на які речі емоційно реагує. Я потім читав такі портрети, насправді вони дуже точні”, - пригадав Арахамія.

Також Наталія Мосейчук поговорила з Давидом Арахамія з приводу перспективи подальших переговорів з москвою та запитала, чи вигідні ці перемовини росії.

“Росія одразу сяде за стіл переговорів. Як тільки ми їх покличемо, наступного дня вони складуть делегацію і будуть чекати. Вони чітко розуміють, що тільки зʼявиться новина, що Україна сіла за стіл переговорів, всі постачання, які і так затримуються, будуть ще більше затримуватись вже через політичні обставини. Вони мріють про такий сценарій. Тому що це для них вигідніше, ніж для нас”, - наголосив Давид Арахамія .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Рішення прийняте, ХАМАСу в Секторі Гази не буде”: Михаель Бродський, надзвичайний і повноважний посол Ізраїлю в “Мосейчук+”

Про утилізація боєприпасів після підписання Будапештського меморандуму, про демобілізацію хворих та повернених з полону, про перші дні війни у бункері, про власний сектор зброї, про нерозуміння заходу, що робити з програвшою росією та коли закінчиться війна, дивіться вже сьогодні у новому випуску “Мосейчук+” о 22:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

1+1 Україна в Instagram: https://www.instagram.com/1plus1_ua/

1+1 Україна в Facebook: https://www.facebook.com/1plus1.ua

Новости по теме