Які годинники носять знаменитості

Які годинники носять знаменитості
GettyImages

Яким годинникам віддають перевагу Ді Капріо та Кіану Рівз.

Поделиться:

Швейцарські годинникові будинки, корінням своєї історії переходять у позаминуле століття і навіть далі, в сучасному світі охоче користуються актуальними способами просування. Особами їх іменитих брендів стають зірки екранів першої величини. І, здається, акторам це тільки в задоволення.

Для голлівудських важкоатлетів представлення бренду на світовій арені – не тільки спосіб заробити. Як заявляють фахівці сайту Імідж, швейцарські годинники класу luxury є еталоном надійності і довговічності, і саме ці асоціації залучають кінозірок до їх реклами. Особливо, якщо це відповідає лайфстайлу актора.

Майстер перевтілень – любитель стабільності

Фото: GettyImages

Спектр ролей Леонардо Ді Капріо настільки широкий, що головна кінонагорода Голлівуду просто рано чи пізно повинна була дістатися цього красунчика. Від мандрівного художника на «Титаніку» і юного ковбоя до безжального плантатора і суворого мисливця – кого тільки не грав Лео, але лауреат «Оскара» завжди любив лише одну марку швейцарських годинників.

Бренд Tag Heuer на пропозицію актора стати офіційним обличчям марки, відреагував досить оригінально. Компанія не просто стала випускати рекламу з Лео, але й створила особисто для нього хронометр. Leonardo Dicaprio Aquaracer – модель в класичному стилі зі спортивним антуражем. Яхти, вітер, бірюзовий океан – все це відображає ідею годин вільної людини. Леонардо особисто брав участь у розробці дизайну:

- вулканізований каучуковий ремінець;

- блакитний колір корпусу і циферблату;

- фірмові гравіювання бренду Tag Heuer.

Якщо до цього переліку додати практично невразливими хронометра до вологи, то стає ясно: Leonardo Dicaprio Aquaracer – ті годинники, які заслуговує не тільки цей приголомшливий актор, але і будь-який чоловік.

Улюблені хронометри вічно молодого Рівза

Фото: Zimbio 

Не можна сказати, що після успіху «Матриці» старина Кіану зник з кіноекранів, адже він знявся в дуже багатьох фільмах. Але справжнім поверненням актора впевнено називають вибуховий блокбастер «Джон Уік» і його продовження. Зрозуміло, зап'ястя «невбиваного» Кіану всю кінострічку прикрашав дизайнерський зразок від легендарних годинникарів з Carl F. Bucherer.

Manero Autodate – так називається і засвітилася в «Джона» модель швейцарських годинників. Рівз з задоволенням показав всьому світу повнофункціональний хронометр з цілим набором додаткових приладів на панелі циферблата (астрономічний і вічний календар з хронографом на додачу). Модель стійка навіть до занурення у воду і механічних пошкоджень – ніщо не повинно зіпсувати подібну красу.

Обожнює Кіану і класику. Якщо придивитися до татуйованих рук героя культового трилера «Костянтин», легко помітити базельський шарм наручних годинників Рівза. Проста, але вічна сталь, коричневий, шкіряний ремінець і акуратний циферблат – все це про Oris Modern Classic, ще один улюблений відомому акторові подарунок з країни Альп.

Лімітовані серії всіх цих моделей і колекцій дозволяють відчути себе зіркою світового масштабу – і переконатися, наскільки легендарні та якісні годинники вибирають Лео і Кіану.

Новости по теме