Дзідзьо про свою участь у шоу «Танці з зірками»: «Дуже добре, що все почалося з мого провалу»

"Хай Яма наперед нічого не говорить!"

Поделиться:

Дзідзьо, ти демонструєш все новий і новий стиль для себе, ти комбінуєш свої кілька концертних костюмів в один. Гарна ідея! І дощ не намочить, і ошатно…

- Саме так! Пісня Миколи Мозгового «На долині дощ іде» моя улюблена! Дощовик якраз під слова пасує, жовтий колір – смілий, гарний, а під дощовиком я у діловому одязі – все ж таки концерт пам’яті, і я хотів бути серйозним хоч трошки.

Наразі у тебе гаряча пора, бо ти береш участь у шоу «Танці з зірками». Ти ніколи не танцював у своєму житті, у тебе також немає танцювальних номерів під час концертних виступів, де ти б танцював разом із балетом. Як ти наважився на цей дуже сміливий крок?

- Для мене це виклик, який я маю пройти достойно, гідно. Я не хочу, щоб це було тяп-ляп, бо я зірка, яка прийшла потанцювати. Я маю як маленька дитина визнати: «Я не танцюю!». Я маю навчитися, прислуховуватися, не бавитися. Виявляється, м’язи мають пам'ять, виявляється, я можу танцювати, виявляється, є кілька кадрів, на яких у мене рухи виходять гарними. Я думаю, що дуже добре, що перший ефір почався з мого провалу, бо на мою думку, всі видатні історії починаються з провалу.

Влад Яма навіть номінував тебе на «премію Дмитра Комарова» як найгіршого танцівника. Чи засмутило це тебе?

- Хай Яма наперед нічого не говорить! У кінці шоу поговоримо всі разом. Наразі я помаленьку закохуюся у танець. Якщо вам у житті хочеться нових вражень – йдіть танцюйте!

Зовсім нещодавно вийшла твоя нова пісня «Мільйонер». Це ніби мантра для кожного українця, тому що кожен українець прагне стати мільйонером.

- Так, це правда. Я написав цю пісню, бо краєм вуха підслуховую те, про що ви, люди, говорите. Мені так набридлі оці вислови «немає грошей», «нема за що»… Я змушений був написати цю пісню, щоб всі співали: «Я- мільйонер, я-мільйонер» і так по сто разів на день! Погано жити - то не гріх, гріх – погано жити!