«Хочеться вірити, що справа «вигорить»!»: Іраклі Макацарія озвучив, яку суму вклав у розвиток власного ювелірного бренду

«Я сподіваюсь, що мій дизайн і мої ідеї зрозуміють споживачі»

Поделиться:

Іраклі, вітаємо з презентацією ювелірної колекції! Якою була інвестиція?

- Точну суму я не пам’ятаю, але це десь 100 000 доларів! Ми зробили інвестиції, і я сподіваюсь, що мій дизайн і мої ідеї зрозуміють споживачі. Хочеться вірити, що в бренду буде майбутнє, і справа «вигорить»!

За таку суму можна купити квартиру у Києву – однокімнатну чи навіть двокімнатну – або створити ювелірний бренд. Ти вирішив вкласти гроші у бізнес…Чи були у тебе вагання з цього приводу?

- Для мене важливо займатися довгостроковою та більш серйозною справою, ніж просто купити однокімнатну квартиру в Києві…

Ти поки що залишаєшся завидним холостяком як в Україні, так і в Грузії. Коли дійде справа до пропозиції руки і серця, а потім й до обручки? Чи буде це обручка власного виробництва? 

- Я поки що про це не замислювався, але мене часто про це запитують. Знаєш, коли цей бренд стане успішним, скоріш за все того найважливішого дня мого життя для пропозиції руки та серця, я оберу щось зі своєї колекції!

 З учасника шоу «Танці з зірками» ти доріс до судді у грузинській версії цього шоу. Твій колега по суддівству у грузинській версії «Танців з зірками» - всесвітньовідомий танцівник  фламенко – Хоакін Кортес. Я так розумію, що ви потоваришували, і ти навіть показував йому Тбілісі…

- Так, і хачапурі, і вино… Для мене велика честь сидіти за суддівським столом поруч із Хоакіном Кортесом. Хоакін не вперше у Грузії, він ще раніше бував із концертами в Батумі та у Тбілісі. Йому дуже до душі грузинська культура. І я радий, що в нас склалися дружні стосунки й поза шоу.

Чи навчив він вже тебе танцювати фламенко?

- Я вже танцював фламенко на «Танцях з зірками» в Україні, але з великим задоволенням сходжу на майстер-клас від Хоакіна Кортеса!

Ну, а ти Хоакіну Кортесу можеш дати майстер-клас з грузинських танців.

- Так, ваша правда!