Надя Дорофєєва розповіла про романтичну відпустку, яку їй влаштував коханий

Учасниця гурту «Время и Стекло» розповіла Каті Осадчій про романтичну подорож, яку вона провела з чоловіком.

Поделиться:

Дональд Трамп розповів Катерині Осадчій, за що любить УкраїнуУ новому випуску програми «Світське життя» ведуча Катерина Осадча поспілкувалася з учасницею гурту «Время и Стекло» і наставницею «Маленьких Гігантів».

Надя Дорофєєва нещодавно повернулася із довгоочікуваної відпустки, яку провела з Володимиром Дантесом. Співачка поділилася своїми враженнями від подорожі з Катериною Осадчою:

Це були захопливі два тижні. Я не знала, що він замовив, куди ми їдемо, він сам спланував нашу відпустку. Ми почали з маленького курорту неподалік Венеції, потім приїхали у Венецію, потім у Флоренцію, потім у Геную, потім Портофіно. Це була моя найкрутіша відпустка у житті, найромантичніша.

Співачка, яка нещодавно знялася у серіалі Кандидат, розповіла, що під час подорожі чоловік сам влаштовував коханій шопінг.

Вова дуже мудрий. Він стійко і героїчно переживає цей час в магазинах. Головне, щоб там був стілець.

Дорофєєва також розповіла, що з популярністю гурту «Время и Стекло» зросла кількість подарунків та знаків уваги від шанувальниками. Надя каже, що найбільше запам’яталося фото оголеного прихильника в панчохах.

Надя Дорофєєва не вперше отримує дивні подарунки. Нещодавно вона отримала свій портрет із ковбаси.

Читайте також ексклюзивне інтерв'ю Дональда Трампа для програми «Світське життя».