Поради стиліста: З чим носити пуховик у цьому сезоні

Які речі потрібно носити під пуховик, щоб мати стильний вигляд.

Поделиться:

Чорна сукня: 5 образів на всі випадки життяЗ приходом холодів на зміну улюбленим пальто приходять теплі пуховики. Проте навіть в таку пору року хочеться  бути стильною та відчувати себе привабливою. У програмі «Сніданок. Вихідний» дизайнер Андре Тан розповів, з чим варто носити пуховики у цьому сезоні, щоб підкреслити переваги фігури та мати модний вигляд.

СПІДНИЦІ

Цієї зими дуже популярними стали пуховики великих розмірів, або як їх ще називають оверсайз. Під такий верхній одяг варто носити спідниці довжиною міді або нижче коліна та туфлями на підборах.

Для офісного образу можна одягти спідницю-олівець.

В цьому сезоні дуже модне поєднання класичних речей з об’ємними пуховиками, - зазначає Андре Тан.

ШТАНИ

Багато жінок в холодну пору року одягають штани. Цього сезону стилісти радять під теплу куртку носити завужені брюки, рвані джинси або так звані брюки-кльош.

Такий образ підійде для дівчат низького зросту. Укорочена куртка з розкльошеними брюками і підборами візуально видовжать силует, - каже дизайнер.

СУКНЯ

Якщо ви хочете одягти сукню під куртку, то краще обирати довжину міді, тобто трохи нижче коліна. З таким  виглядом можна піти на роботу або навіть до театру.

Такий варіант прекрасно підійде для жінок з пишними формами, - впевнений Андре Тан.

Наостанок пам’ятайте, у цьому сезоні в моді пуховики з хутром та куртки великих розмірів.  Вони не тільки зігріють вас при мінусовій температурі, але й зроблять вас стильною та жіночною. 

Нагадаємо, нещодавно Андре Тан назвав вісім базових речей, які обов'язково повинні бути в гардеробі модниці.