Як нестача батьківської любові впливає на особисте щастя дорослих людей

Сьогодні о 22.15 на 1+1 покажуть новий випуск реаліті Одруження наосліп.

Поделиться:

Сьогодні о 22.15 на 1+1 покажуть новий випуск реаліті Одруження наосліп, в якому психологи та ведучі Олена Любченко і Єгор Тополов розкривають секрети щасливих стосунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як порозумітися зі своїм чоловіком: Поради Олени Любченко

Героєм сьогоднішньої програми стане мандрівник-романтик Леонід, який, незважаючи на молодий вік, відвідав близько 40 країн світу. 25-річний хлопець працює у сфері консалтингу та зізнається, що вірить у дива. Леонід мріє знайти чесну дівчину, яка прийматиме його стиль життя та надаватиме підтримку.

«Леонід – веселий, позитивний і дуже перспективний хлопець, який шукає дружину та надійного партнера по життю. Проте його недовіра до жінок через минулий негативний досвід може завадити його щастю», - говорить Олена Любченко.

Дружиною Леоніда на тиждень стане 23-річна одеситка Зоя, яку психологи обрали на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності пари.

«Зоя – вродлива і позитивна дівчина, яка легко знаходить спільну мову з чоловіками. Вона дуже щира та відкрита. Про таких говорять «людина-свято». Але всередині вона приховує давні образи», - зазначає Єгор Тополов.

Зоя працює адміністратором у фітнес-клубі та мріє про «другу половинку», яка цінуватиме її та оберігатиме. Вона готова змінюватись заради кохання та працювати, щоб побудувати міцні стосунки.

Психологи не раз зазначали, що подружнє життя виявляє приховані комплекси, образи та страхи людей. Реаліті «Одруження наосліп» стало платформою, де учасники можуть побачити їх та змінитися на краще, щоб побудувати міцні та щасливі стосунки.

Так, через приховану невпевненість в собі Леонід боїться відмов, а зради його минулих жінок зробили хлопця недовірливим.

«Будь-які стосунки – це ризик. Ти ніколи не можеш бути впевненим, що все буде добре. Але якщо не ризикнути та не відкритися для стосунків, то можна залишитись самотнім назавжди», - говорить Єгор Тополов.

У проекті Леонід має навчитися довіряти жінкам, а Зоя, яка підсвідомо відчуває свою провину, коли не отримує достатньо уваги від чоловіків, звільнитися від комплексів.

«Більшість наших комплексів йде з дитинства. Якщо дитині не вистачає батьківської турботи чи любові, у дорослому віці вона буде шукати цих відчуттів та почуватися нещасною і винною за те, що не заслужила їх», - коментує Олена Любченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як довіритись новому партнеру або ще один шанс на щастя