5 модних образів в стилі Моніки Белуччі

Сніданок. Вихідний
У вихідні

Розкриваємо секрети бездоганного стилю італійської акторки.

Поделиться:

Розкішні образи голлівудських красунь надихають модниць створити свій бездоганний лук. Італійська акторка та фотомодель Моніка Белуччі вражає витонченим смаком, вмінням підкреслити свою жіночність та сексуальність. Фешн-блогерка Анна Пономеренко продемонструвала модні образи італійської ікони стилю. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що у моді цієї весни: Мінімалізм, клітинка та багато фіолетового

КЛАСИЧНИЙ 

Стримана чорно-біла класика - візитна картка італійки. Це може бути спідниця-міді з еко-шкіри та біла футболка, чорні брюки та шовковий топ або ж біла сорочка та класичний костюм. 

Моніка полюбляє класичні елегантні речі і вміє їх носити. Вона залюбки одягає брючні костюми і часто з’являється у них на публіці.

ОФІСНИЙ 

Обираючи костюм, Моніка надає перевагу високій талії брюк, які чудово підкреслюють фігуру і роблять образ елегантним. Під низ італійка сміливо одягає топ із глибоким декольте. 

КЕЖУАЛ

Для денної прогулянки або походу в магазин Моніка одягає скінні-джинси та легку сорочку. Щоденний образ італійка прикрашає стильним аксесуаром - широким шкіряним поясом, масивними прикрасами або окулярами в стилі оверсайз. 

ВЕЧІРНІЙ

На червоних доріжках Моніка Белуччі - справжня королева. Акторка обожнює атласні або оксамитові сукні з глибоким декольте. 

Для світських заходів Моніка одягає переважно довгі сукні, прикрашені французьким мереживом або пайєтками. 

СМІЛИВИЙ

Відомо, що Моніка Белуччі обожнює принти. Вони привертають увагу, роблять лук звабливим та елегантним. В такому образі ви можете піти на побачення або модну подію. Моніка обирає горошок, квіти та анімалізм. Саме ці принти в тренді у новому весняно-літньому сезоні. 

Фото: instagram.com/monicabellucciofficiel

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 модних трендів макіяжу весни 2018

Новости по теме