Продолжая посещение сайта, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности

5 ідей для корисних перекусів

Що саме варто вживати перед основними прийомами їжі.

«Через неправильні перекуси ми набираємо зайву вагу», – наголошує дієтолог Лора Філіппова. У Сніданку з 1+1 вона розповіла, як зробити перекуси корисними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 міфів про здорове харчування, у які ми досі віримо

ПРАВИЛА КОРИСНОГО ПЕРЕКУСУ

1. Спланованість. Оптимальний час для перекусу – за 2 години до оіду чи вечері.

2. Невелика порція. Мета перекусу – не нагодувати вас, а трохи вгамувати голод.

3. Солодке – не варіант здорового перекусу.

4. Багато хто вважає добрим перекусом горіхи та сухофрукти. Так. Але горіхи містять багато калорій, а сухофрукти – цукру. Тому їх краще брати невелику кількість та додавати до каші чи сиру.

Фото: @choosingchia

КОРИСНІ ПЕРЕКУСИ

1. Фрукти. Але намагайтеся обирати менш калорійні з них.

2. Бутерброд із цільнозернового хліба. Зверху можна додати помідор, сир, куряче філе, рибу.

3. Варене яйце з овочами.

4. Сир із сезонними або замороженими ягодами.

5. Склянка кефіру або йогурту без цукру та фруктових наповнювачів. До нього можна додати скибку цільнозернового хліба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняний раціон: Як харчуватися, аби почуватися добре

2018-03-07
Загружается
Новости
Новости