Як повернути форму після свят: Поради дієтолога

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Дієтолог програми «Сніданок з 1+1» розповіла, як повернутися до звичайного режиму харчування та швидко вивести з організму токсини.

Поделиться:

Після новорічних свят завжди складно повернутися до нормального режиму харчування. Алкоголь, салати з майонезом, жирні страви та солодощі стають причиною накопичення токсинів в організмі та, звичайно, додають небажаних сантиметрів на талії.

Постійний експерт програми «Сніданок з 1+1» Галина Незговорова розповіла, як повернутися до звичного режиму харчування без шкоди для організму.

ЯК СХУДНУТИ ПІСЛЯ СВЯТ:

– Обмежити вживання м’яса. Не потрібно повністю виключати м’ясо з раціону харчування, однак варто зменшити його споживання. Ведучий програми «Життя без обману» Олексій Душка радить, як обрати якісне м'ясо без антибіотиків і барвників.

– Пити більше негазованої води з додаванням лимону.

– Зі страв надавати перевагу кашам, овочам у будь-якому вигляді, фруктам, ягодам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як схуднути за допомогою вівсянки.

– Зменшити порції та кратність прийомів їжі до 2-3 разів на день.

– Вживати більше кисломолочних продуктів, адже відомо, що кефір зі спеціями спалює жир, виводить з організму зайву рідину, швидко тамує голод.

– Проводити більше часу на свіжому повітрі.

ВІД ЯКИХ ПРОДУКТІВ ВІДМОВИТИСЯ:

Після новорічного гастрономічного марафону потрібно повністю виключити з раціону смажене, копчене, солодощі, алкоголь.

ЩО ТАКЕ ДЕТОКС І ЧИМ ВІН НЕБЕЗПЕЧНИЙ

Детокс – це система очищення організму від токсичних і хімічних речовин. Зазвичай, для виведення токсинів в раціон включають лише свіжі овочі та фрукти. Однак таке очищення може мати негативні наслідки для організму.

Свіжі овочі та фрукти містять кислоти, які подразнюють шлунково-кишковий тракт. Тож ці продукти варто вживати у відвареному чи запеченому вигляді.

Щоб не нашкодити собі варто виводити токсини, споживаючи каші, оброблені овочі та фрукти.

Читайте також: Чому від сала не можна погладшати

Новости по теме