Що думають зірки про своїх партнерів

Танці з зірками

Учасники Танців з зірками поділилися враженнями про своїх партнерів.

Поделиться:

Нарешті Україна дочекалася #ПоверненняЛегенди. 27 серпня на головний паркет країни вийшли 10 пар, кожна з яких представила особливий номер. На сцені між зірками та професійними танцівниками палає пристрасть, прокидається ніжність, трапляються кумедні історії… Які стосунки поєднують їх під час репетицій, 1plus1.ua поцікавився безпосередньо в учасників Танців з зіркамиУперше в історії Танців з зірками на паркет вийшла подружня пара.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 1 випуск онлайн – прямий ефір 27.08.2017

Першим танцем Олени Шоптенко та Ахтема Сеітаблаєв став пристрасний пасадобль.

Він – український режисер та актор, якого позаочі називають «справжнім чоловіком» за його стриманість та інтелігентність. Вона – відома українська танцівниця та хореограф, чемпіонка світу з латиноамериканських танців. В Олені чудово сплелися жіночність та професійна суворість. 

Насправді відсутність танцювального досвіду – це іноді добре. Немає професійної скутості й людина відкрита до нового. Оскільки Ахтем – професійний актор, мені доволі просто просити його зіграти танцюриста. Решту часу ми просто по 10 годин на день робимо так, щоб він грав танцюриста краще й краще! (усміхається). І в нього чудово виходить ця роль.

Психолог Наталя Холоденко та професійний танцівник Віталій Загоруйко вразили глядачів ніжнім вальсом. Зі слів Наталі, її партнер надзвичайно вимогливий. Однак саме він допомагає їй дійти до мети – показати, що жінка з формами на танцювальному паркеті може мати сексуальний, чуттєвий і харизматичний вигляд. 

Мужній, добрий, красивий та харизматичний чоловік, – так описала Віталія Наталя.

Надя Дорофеєва та Женя Кот запалили паркет хіп-хопом. Женя – талановитий танцівник, який працював у балетах багатьох зірок. Саме він допомагає Наді поліпшити її танцювальні вміння.

Мені одразу порекомендували Женю як найкращого танцівника. Тим паче, зовні він трохи нагадує мого коханого чоловіка Володимира Дантеса, і спільні друзі одразу жартували: «Надю, цей хлопець тобі точно сподобається!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK запалив паркет Танців з зірками разом із суддями і учасниками шоу (відео)

Ведучий Дмитро Комаров вже був знайомий зі своєю партнеркою Олександрою Кучеренко. Минулого року він вболівав за цю красуню на конкурсі Міс Україна.

«Діма був одним із членів журі на фіналі конкурсу. Тоді його вибір збігся з вибором інших журі, і я перемогла. З конкурсу в нас збереглися добрі дружні стосунки. Ми часто перетинаємося на різних заходах, подіях, спілкуємося. Я можу з Дімою радитися: моя професія також пов'язана із телебаченням», - розповіла Олександра.

Ще під час перших репетицій між Дмитром та Олександрою виникла «хімія», тож буде дуже цікаво спостерігати, як вона розвиватиметься впродовж проекту.

У партнерці для мене головне – не зовнішність, не танцювальний досвід, а, передусім, людські риси. Бо для спільної роботи це дуже важливо. Я хочу, щоб мені з цією людиною було комфортно, щоб ми були «на одній хвилі», – зізнався Дмитро.

Окрім танців пара має ще одне спільне захоплення – подорожі.  

«Мені подобається програма Діми «Світ навиворіт», я і сама люблю подорожувати зі своєю сім'єю. Одна з найзахопливіших мандрівок – туристична поїздка до Кенії. Ніколи не забуду своїх емоцій від сафарі та візиту у дике плем'я масаїв. Тоді, ще дитиною, я була вражена способом та рівнем життя людей, дітей в тій місцевості», – розповіла Олександра.

Олександр Скічко та Анна Паламарчук доволі складний танець – джайв. Яскравий ведучий цьогорічного Євробачення не приховує, що опанувати танці йому непросто. Однак він докладає всіх зусиль, щоб вразити глядачів.

До того ж Олександр не приховує захоплення своєю партнеркою.

Анна щира, харизматична, з гарним почуттям гумору. Ця людина не тільки майстерно танцює, а й заряджає мене енергією, мотивуючи на гарний результат. Тренуємося інтенсивно, щодня по 3-4 години. В Ані шалений темп, до якого я поки що тільки звикаю: ледь відхекавшись після одного танцю, ми одразу переходимо до іншого.

«Правда, інколи я засмучую партнерку своєю «легкою амнезією»: наприклад, ми вивчили та кілька разів прогнали певну зв’язочку рухів, а наступного дня я її вже ледве згадую. За час тренувань я, здається, трохи схуд. Але нещодавно був кумедний випадок: не зміг влізти ногами у штанини. Спершу думав, що річ просто сіла після прання, а виявилося – помітно підкачав ікри», –  розповів Олександр Скічко.

Нові танцювальні номери, яскраві декорації та, звісно, відверті зізнання учасників Танців з зірками чекають на вас щонеділі о 21.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль у звабливій сукні презентувала нову пісню на сцені Танців з зірками

Новости по теме