«Уже десять років чоловік ділить мене з роботою»: Ексклюзивне інтерв’ю з Ілоною Гвоздьовою

Танці з зірками
Ілона Гвоздьова: «Уже десять років чоловік ділить мене з роботою» | Інтерв'ю | 1+1

Улюблена танцівниця мільйонів про стосунки, доньку й зіркову хворобу.

Поделиться:

Глядачі 1+1 з нетерпінням чекають на кожен новий випуск шоу «Танці з зірками». Адже на паркет вийдуть їхні улюбленці – яскраві зіркові пари, що приковують погляд феєричними танцями й неймовірними образами. 

Та не менше зацікавлення викликає життя учасників проекту за лаштунками. Сайт 1plus1.ua залюбки ділиться з тобою всіма секретами зіркового бекстейджу. Героїнею сьогоднішнього ексклюзиву стала переможниця «Танців з зірками», весела й запальна Ілона Гвоздьова. За чашкою ароматної кави вона поділилася особливими зізнаннями.

Ви вже втретє у «Танцях з зірками». Чому вирішили знову взяти участь у проекті?

У житті завжди є чому повчитись. У цьому шоу я розвиваюсь не лише як танцівниця, а й як режисер. До того ж мені подобається навчати зірок. У мене знову чудовий партнер. Будемо йти до перемоги разом. 

У вас є власна танцювальна студія. Чесно кажучи, кого легше вчити танцювати — дітей чи зірок?

У будь-якому випадку є свої труднощі. Із дітьми легше у технічному плані, але важче на психологічному рівні. Я завжди повинна залишатися лояльною, не підвищувати голос і пояснювати свої вимоги доступно. Але вони приходять у мою студію з мрією — стати успішними танцівниками. А у шоу я маю справу з селебріті, яким за лічені місяці потрібно вивчити певні танцювальні рухи. 

Важливо пізнати внутрішній світ свого зіркового партнера, аби знайти до нього правильний підхід. 

Як вам робота з Володимиром Остапчуком? 

У нього гарне почуття гумору. Така позитивна людина! Певно, мені на таких щастить. Він також має хороший слух, чудове відчуття ритму. Мені дістався чудовий пластилін, з якого можна ліпити (усміхається). 

Ви вже виконали неймовірну кількість танців. Чим дивуватимете у новому сезоні?

Вразити суддів і глядачів стає все важче. У них надвисокі вимоги. Вони вже бачили безліч постановок, образів, трюків. Перед нами завдання не з простих. Перед тим, як прийматиму рішення, буду звертати увагу на Вову. До прикладу, можливо, він схожий на якогось голлівудського актора. Впевнена, у процесі роботи народиться безліч ідей. 

Я також завжди враховую той факт, що це розважальне шоу. У неділю наші глядачі насолоджуються відпочинком удома, хочуть подивитися щось веселе. Тому всі історії краще брати із життя. Кожен бути бачити у них себе.  

Ілоно, ви неодноразово чули критику на адресу своєї пари. Як сприймаєте негативні коментарі? 

Саме критика не дає мені можливості «заразитися» зірковою хворобою. Вона також мотивує працювати над собою. До кожного наступного ефіру прагну підготуватися так, щоб чути від суддів і глядачів найкращі слова. 

До того ж я достатньо самокритична. Вважаю, без критики було б нецікаво працювати. Намагаюсь брати до уваги всі зауваження, навіть якщо мені здається, що моя зірка цього не заслуговує. Але, як відомо, збоку видніше.

Ви вже перемагали. Будете з таким же запалом боротися за кубок? 

Своїм конкурентам кажу наступне: «Я не проти, щоб переміг хтось інший, але мене буде непросто обійти». Тим паче, поруч зі мною нова зірка, яка прагне отримати кубок. Обіцяю докладати максимум зусиль! 

На сторінці в Instagram бачила фото вашої доньки у балетній пачці. Валерія готова йти по стопах мами? 

Вона дуже активна дитина — мама у квадраті (усміхається). Удома Валерія танцює неймовірно! Проте у групі почувається невпевнено. Поки що мене це не лякає, але я помічаю, як вона соромиться. Тому цього року спробуємо індивідуальні заняття. 

Здогадуюсь, що вона боїться бути гіршою від мами. Однак їй варто зрозуміти, що у неї багато часу попереду, щоб стати ще кращою! Тим паче, я не наполягаю, щоб вона йшла моїм шляхом. У неї своя життєва дорога. Хочу, щоб передусім донька танцювала для здоров’я. 

Фото: @ilonagvozdeva

Ви вже розповідали нашому сайту, що чоловік складно переживає вашу участь у проектах. Та все ж знову «відпустив» кохану виборювати кубок…

Як будь-якому нормальному чоловіку, йому важко. Адже дружина знаходиться в руках іншого. Він хвилюється і ревнує. За день мені приходить чимало повідомлень, коментарів… Думаю, у нього сталеві нерви. 

Хочу розповісти вам кумедну історію. У 2009-му пройшло перше танцювальне шоу за моєї участі. Іван думав, що це мій останній проект (усміхається). Як виявилось, це був лише початок. Тому цього року ми святкуємо ювілей, як чоловік ділить мене з професією. Поки що нам це вдається. Та вважаю, через декілька років усе ж варто заспокоїтись. Спробую себе у позакадровій роботі. 

Фото: @ilonagvozdeva

Якій саме? 

Було б цікаво приміряти роль члена журі, хореографа-постановника або режисера. Це так цікаво! У мене є достатньо досвіду, аби ним поділитися. 

Дивись також виступ Ілони Гвоздьової та Володимира Остапчука у дев'ятому ефірі танцювального шоу: 

Більше новин про улюблену танцівницю читай на нашому сайті: 

1. Ілона Гвоздьова заінтригувала образом у весільній сукні (фото)

2. Ілона Гвоздьова зворушливо привітала чоловіка з річницею

3. Давай танцюй! Вчимо запальні рухи з Ілоною Гвоздьовою (відео)

4. Ілона Гвоздьова уявила себе кішечкою і станцювала під хіт Время и Стекло

5. Ілона Гвоздьова з чоловіком замилували спільним чуттєвим фото

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новости по теме