Любовний астропрогноз на тиждень від ведичного астролога: що віщують зорі знакам зодіаку

Астрологічний прогноз на тиждень: гороскоп кохання для знаків зодіаку
Pexels/David Kopacz

Що віщують зірки знакам зодіаку на майбутній тиждень? Любовний прогноз від ведичного астролога.

Поділитися:

Цього тижня святкуємо День святого Валентина, а вже у середу нас чекає Повний місяць за місячним календарем. Астрологічний прогноз на тиждень та характеристику, як проявляють себе у стосунках представники всіх знаків зодіаку, розказав ведичний астролог Ігор Нехаєв у "Сніданок. Вихідний": 

"Венера та Марс зараз разом, вони з'єднані на небосхилі. Планета Венера – це планета кохання, Марс – це планета пристрасті. Тому справді для всіх знаків зодіаку це буде свято, наповнене романтикою та вогненною пристрастю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який сьогодні місячний день: рекомендації на тиждень 14-20 лютого за місячним календарем

Гороскоп кохання на тиждень для знаків зодіаку

Овен

Це сміливий і харизматичний знак, у стосунках часто виявляє імпульсивність та певну нелогічність. Незважаючи на закоханість і нетерплячість, Овен здатний на щедрість, відвагу та самопожертву. У лютому Овнів на любовному фронті чекає успіх. Можлива романтична поїздка, приурочена до Дня святого Валентина. Скористайтеся цим моментом.

Телець

Тельці в принципі витончені натури і загалом зі своєю другою половинкою вони виявляють турботу та певні якості ніжності. Можуть трохи лінуватися і виявляти якусь нерішучість. Проте, вони надійні та постійні у стосунках. Я б порадив їм звернути увагу на свої стосунки. Найкращим подарунком для них був би спільний курс вивчення психології взаємин. Це був би найкращий подарунок для них.

Близнюки

Близнюки вічно молоді та легкі у спілкуванні. Вони здатні надихати свого партнера і якщо обранці вибачать їм якусь поверховість, то ігри та творчість Близнюків назавжди позбавлять їх нудьги. Свято кохання обіцяє Близнюкам неабиякий кругообіг пристрастей. А найближчим часом може статися романтичне знайомство з іноземцем/іноземкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кохання та сімейних стосунків на 2022 рік: що чекає на кожен знак зодіаку

Рак

Раки люблять дітей і взагалі вони дуже дбайливо ставляться до сімейних цінностей. У якомусь плані трохи уразливі та вразливі, але це зворотний бік медалі їхньої чутливості та емоційності. У відносинах Раки цінують глибину, здатні справляти підтримку своїм другим половинкам. У цьому періоді любовні стосунки Раків перейдуть на новий рівень. Їм було б добре спільно займатися благодійними проектами.

Лев

Лев благородний і відповідальний сам по собі знак, який є вродженим лідером. У союзі із непокірним партнером він може виявляти диктаторство та егоїзм. А той, хто здатний поступитися Леву, відчує всю щедрість і великодушність цієї царської натури. Для Льва зараз найкращий момент робити пропозицію руки та серця. У День святого Валентина сприятливо зробити пропозицію та зайнятися спільною творчістю.

Діва

Діви в цілому розумні та практичні та сприяють інтелектуальному розвитку своїх других половинок. У партнерських стосунках Діви можуть виявляти певну педантичність і навіть буркотіння. Це земний знак. При цьому вони прекрасні господарі вдома і дуже дбайливі батьки. Для Дів настав період гармонії у стосунках. Діви можуть чекати на День святого Валентина дорогі подарунки. Їм необхідно зайнятися спільною творчістю та візуалізувати своє майбутнє з другою половиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМісячний календар на лютий 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Терези

Терези – красиві і неприступні, мають славу гуру в побудові відносин. Вони майстерно обходять гострі кути і готові на компроміс. Деяка їхня холодність легко компенсується їхньою природною відсутністю егоїзму. Для Терезів настав час виконання бажань. Виявиться поетичний талант.

Скорпіон

Скорпіон сам по собі пристрасний і сексуальний знак. Скорпіони вправні в коханні, проникливі і сповнені містицизму.Зворотня сторона знаку є скритність і запальність. Скорпіонам потрібно приділити максимум уваги стосункам зі своїм партнером та відзначити це свято в ідеалі на самоті, щоб була можливість відкрити своє серце своєму партнерові.

Стрілець

Стрільці оптимістичні за своєю сутністю та здатні надихати інших своїми високими цілями та ідеалами. Їхня щедрість межує з марнотратством. Одухотвореність часом межує з непрактичністю. Все ж таки, це щирі і глибокі люди, які гідні нашого захоплення. Незабаром Стрільців очікує знайомство з впливовою людиною, а також можуть бути заручини або одруження. 14 лютого Стрільцям потрібно здивувати свого партнера новим, цікавим образом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГороскоп грошей та кар'єри на 2022 рік для всіх знаків зодіаку: на кого чекає збільшення доходів, а кому доведеться змінити роботу

Козеріг

Козеріг найтерплячіший і небагатослівний знак зодіаку. Козеріг здатний вислуховувати свого партнера. Іноді Козероги звинувачуються в меркантильності та певній матеріалістичності. Зате поруч із ними ви завжди почуватиметеся впевненими у завтрашньому дні. Романтична подорож може допомогти Козерогам розтопити лід у стосунках із партнером. День закоханих найкраще відзначити, займаючись спільним гуманітарним проєктом.

Водолій

Водолій – цікавий, незалежний, волелюбний бунтар. Якщо ви хочете утримати Водолія – відпустіть його. І тоді поруч із вами проявиться яскрава, екстравагантна особистість. Контраст між холодністю та пристрастю змусить ваше серце трепетати. Водоліїв очікує наповнений період радості та надії у стосунках. На свято Водоліям добре вирушити зі своєю другою половинкою назустріч веселим пригодам.

Риби

Риби мрійливі та безкорисливі. Вони почуваються у відносинах, як риба у воді. Їхні сумніви і нелогічність часто компенсуються феноменальною інтуїцією. Якщо ви готові до щирих розмов, то Риби відкриють вам своє серце. Амурні стосунки можуть застати Риб на робочому місці у цей період. 14 лютого не забудьте обговорити з коханими свої плани спільної діяльності.

Розповідь астролога про те, як проявляють себе у стосунках представники різних знаків зодіаку та повний астрологічний прогноз на тиждень — дивіться відео: