"Бути ворогом росії сьогодні – це честь", – Оля Полякова та Андрій Бєдняков в "Сніданку з 1+1" прокоментували опальні російські "чорні" списки

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
"Бути ворогом росії сьогодні – це честь", – Оля Полякова та Андрій Бєдняков прокоментували опальні російські "чорні" списки

Ранкове шоу «Сніданок з 1+1» продовжує підтримувати своїх телеглядачів у складний для нашої країни час щодня з 8:00 до 11:00 у прямому ефірі YouTube та в ефірі телеканалів ТЕТ та 2+2.

Поділитися:

Ексклюзивно до «Сніданку з 1+1» долучився український телеведучий Андрій Бєдняков. Наразі частина близького оточення телеведучого залишається у блокадному Маріуполі. За словами Андрія, зв’язатися з ними кожного разу все важче, оскільки окупанти вже зробили там власний зв'язок.

«Людям видають вже нові стартові пакети, якось проривається зв'язок, можна поговорити, але там ще залишаються друзі, деякі з них знаходяться невідомо де, деякі вже виїхали. Все складно. Я заснув близько 8 ранку сьогодні, тому що постійно читав, дивився якісь новини, намагався якось аналізувати, але нічого не виходить. Дізнатися про знайомих людей, яких ти знав, що вони вже на боці «тієї влади», іншої, неукраїнської… і думаєш «як так можна», — прокоментував телеведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАндрій Бєдняков показав жахливі кадри зруйнованого Маріуполя та подякував захисникам рідного міста: «Про вас знає весь світ!»

В соціальних мережах Андрій Бєдняков створив віртуальний аукціон, з молотка вже пішла футболка легендарного бразильського футболіста Пеле за 210 тисяч гривень. Усі вилучені кошти телеведучий відправляє на підтримку рідного міста. У майбутньому він продовжуватиме цю ініціативу, вже надходять заявки від друзів-футболістів ведучого, які готові надавати наступні лоти.

Вчора стало відомо, що низка українських артистів та творчих діячів потрапила до російського «чорного списку» з забороною на в’їзд до країни-агресора на 50 років. У цьому списку опинився і сам Андрій Бєдняков. Прокоментував цю новину ведучий так:

«Список дивовижний, опинитися в такому списку за честь. Що можна сказати: буде мені 85, я поїду до росії забирати усі наші награбовані праски та навушники».

А от популярна українська співачка Оля Полякова у цей «чорний список» не потрапила. Ексклюзивно в ефірі «Сніданку з 1+1» вона прокоментувала, що, за час з моменту повномасштабного вторгнення дуже багато раз звернулась до росіян, але залишилась поза забороною.

Полякова Оля

«Чесно, мені навіть образливо, я теж хотіла потрапити у цей список. Зараз в такі опальні російські списки потрапляти – велика честь. І бути ворогом росії сьогодні – це честь, а мене, як завжди, не нагородили», — сміється Полякова.

Через повномасштабне вторгнення Олі Поляковій довелось разом з доньками Алісою та Машею покинути Київ. Наразі співачка активно бере участь у різних міжнародних заходах на підтримку України, а дівчата – навчаються в українській школі дистанційно. За словами Полякової, їхні однокласники знаходяться у різних куточках світу, проте все одно продовжують навчатися українською онлайн.

Нещодавно виконавиця презентувала композицію «Колискова Мелодія України» на музику видатного композитора Мирослава Скорика. Говорить, що неймовірна горда доторкнутись до такого величного твору та заспівати колискову, яка уособлює у собі слова матері до дитини.

«У мене велика гордість, що я маю нагоду доторкнутись до цієї величної музики і заспівати її у той час, коли це потрібно нашому народу. Це слова матері своїй дитині у бомбосховищі або у підвалі про те, що обов’язково все буде добре, ми повернемось додому, кожний тато буде разом ці своєю родиною і війна скінчиться. Я думаю, що усі люди, усі зараз розкидані по всьому світу мріють тільки про одне – повернутися додому. І такої любові до своєї країни, я думаю, ми ніколи не відчували», — поділилась Оля Полякова.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України. Не пропустіть щодня проєкт з  08:00 до 11:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.

Новини по темі