«Це ніби моє дитинство бомблять. Ніколи не думав, що я буду ридати через будівлю»: у «Сніданку з 1+1» Дантес розповів, як планує долучитись до відбудови Харкова та як віддав свою Теслу на потреби волонтерів

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
«Це ніби моє дитинство бомблять. Ніколи не думав, що я буду ридати через будівлю»: у «Сніданку з 1+1» Дантес розповів, як планує долучитись до відбудови Харкова та як віддав свою Теслу на потреби волонтерів

До «Сніданку з 1+1» доєднався український співак, телеведучий та суддя «ліги Сміху» Володимир Дантес (DANTES) , який нещодавно випустив першу україномовну пісню «Обійми».

Поділитися:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалів ТЕТ та 2+2 та у прямому ефірі на YouTube у будні з 7:00 до 10:00 та у вихідні – з 8:00 до 10:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні, долучати спеціалістів різних галузей та розповідати історії земляків, яким вдалось врятуватись від бойових дій.

До «Сніданку з 1+1» доєднався український співак, телеведучий та суддя «ліги Сміху» Володимир Дантес (DANTES), який нещодавно випустив першу україномовну пісню «Обійми». Своєю творчістю Дантес вирішив підтримати усіх, хто як і він переходить на українську і боїться припуститися помилок. У відеороботі cпівак вирішив показати мирні міста та Україну до повномасштабного вторгнення, додавши кадри зі своєї ютуб-програми про стартапи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Ми нормально спілкуємось, ми дуже близькі друзі", — Дантес вперше прокоментував розставання з DOROFEEVA

Дантес

У відео є багато українських міст, за якими Дантес дуже сумує.

«Коли  робив це відео, я взяв кадри з нашого проєкту «Мама, я роблю бізнес», де я розповідав про українські стартапи. І нас усюди зустрічали ось так з обіймами, не було такого, щоб ми приходили, а навколо сумні обличчя. Перед тим, як працювати – обов’язково запрошували за стіл. І я подумав, що кожному з нас потрібно те, до чого іти. Ми щодня бачимо жахіття, але на кухні або по телефону з рідними ми все одно розмовляємо про те, як ми переможемо, як будемо святкувати. Я дуже сумую за рідним Харковом, за Сєверодонецьком, Вугледаром, Одесою. На відео майже всі міста України є, І я впевнений, там буде ще краще, аніж було до війни. Кожному з нас потрібно таке майбутнє, яке трішки ностальгічне», — прокоментував виконавець.

Харків – рідне місто Володимира Дантеса. Саме там він виріс та отримав освіту. Говорить, що серед знайомих земляків, багато хто переїхав у безпечні місця, адже Харків безперервно бомблять.

«Моя мама у Києві, деякі роз’їхались хто-куди: до Ізраїлю, до Європи, хтось на захід України. Серед тих однокласників моїх та знайомих деякі залишились у Харкові. Мені дуже сумно. І чесно, сумно – це зовсім м’яке слово… Це ніби моє дитинство бомблять. Я ніколи не думав, що я буду ридати через будівлю. І 1 березня, мені здається, що я назавжди запам’ятаю цей десь, попали ракетою у Площу Свободи. Я просто ридав, тому що я виріс у центрі міста, Ось ті будинки, яких зараз немає – там жили мої однокласники, родичі. На щастя, з ними все добре. Але я так люблю Харків і вже чекаю на момент перемоги, в мене вже в голові є плани, я хочу 2 тижні на місяць присвячувати тому, щоб їздити до Харкова та відбудовувати місто», — зазначив Дантес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖТренерка «Голосу країни-12» Олександра Заріцька показала свої дитячі фото з Харкова: «Місто вільних, талановитих людей»

Наразі артист не сидить на місці, а активно наближає перемогу на своєму фронті. Окрім того, телеведучий віддав свою омріяну машину – жовту Tеслу на потреби волонтерів. За словами Дантеса, зараз її використовує волонтерський рух «Зграя», у якому залучені його колеги-гумористи із «Ліги Сміху». Він із задоволенням віддав своє авто і наголосив, що волонтери часто розвозять необхідні речі не тільки для військових, але і для дітей, які точно будуть в захваті від її яскравого кольору, що створить настрій.

Володимир Дантес впевнений, що перемога очікує Україну вже дуже скоро і асоціює її святкування з великим столом, який об’єднає усіх українців.

«В мене в голові, такий великий стіл, від Ужгорода до Луганська… За столом ми ніколи не розмовляємо про щось погане. Ми розмовляємо одне про одного, як сім’я, як хтось сходив на рибалку. Стіл – це те, що лежить у нашому ДНК, і я так сприймаю свою країну і так сприймаю перемогу», – говорить співак.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України. Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.

Новини по темі