Готуємо ніжний та пишний омлет у духовці за 15 хвилин (рецепт Руслана Сенічкіна)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Руслан Сенічкін приготував смачний омлет у духовці.

Поділитися:

Руслан Сенічкін у "Сніданку з 1+1" готує омлет! Проте для того, аби у нас вийшов саме пишний омлет, ведучий використав для цього не сковорідку, а духовку! Це смачно, незвичайно, а головне — швидко! Як приготувати омлет у духовці: дивіться наш рецепт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корисний майонез: чи можливо це? Як приготувати домашній майонез та скільки його можна їсти? Розповідає дієтологиня Наталія Самойленко

Пишний омлет у духовці: інгредієнти

  • 2 шт. яйця
  • 50 г томатів чері
  • 50 г шинки
  • 50 мл молока
  • 50 г твердого сиру
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • Сіль на смак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати з броколі, щоб вся родина їла корисний овоч: пиріг з броколі та сиром (рецепт Руслани Писанки)

Омлет рецепт: етапи приготування 

1. Духовку розігріваємо до 180-200 градусів.

2. Збиваємо яйця з молоком, а до цієї суміші додаємо соду. Руслан Сенічкін розповів, що саме сода робить таку реакцію, яка спушує наш омлет.

3. Пінисту суміш заливаємо у посудини, у яких вже є нарізані кубиками шинка, томати чері та зелена цибуля. Руслан зазначив:

Не треба інгредієнти перемішувати у мисці із яєчною сумішшю. Ми її робимо в окрему миску, бо вона має вийти делікатною.

4. Зверху посипаємо сиром. Ведучий порадив обирати саме сир сулугуні, адже він є трохи соленим та додасть страві пікантності. 

5. Не забудьте додати трохи духмяного перцю. Руслан Сенічкін зазначив, що їсти страву краще гарячою, адже коли омлет охолоне, він не буде таким пухким. Смачного!

Як приготувати турецькі піде, які куштувала Роксолана з "Величного століття"? Дивіться:

Новини по темі