Млинці з ікрою минтая: рецепт на Масницю в "Сніданку з 1+1"

Готуємо млинці з оригінальною начинкою з Єгором Гордєєвим.
Головною традицією святкування Масляної або Масниці є випікання млинців. У "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв приготував млинці за класичним рецептом, але з оригінальною начинкою — ікрою минтая. Потіште рідних смачним та корисним рецептом!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масляна, Масниця чи Колодій: що святкують українці
Млинці з ікрою минтая: рецепт на Масницю
Інгредієнти для млинців:
- молоко - 500 г;
- борошно - 190 г;
- яйця - 2 шт;
- олія - 35 г;
- цукор - 35 г;
- сіль - дрібка.
Інгредієнти для начинки:
- ікра минтая - одна банка;
- червона цибуля - половинка;
- рослинна олія - 100 г;
- чорний перець та яблучний оцет - на смак.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солодка запіканка від мами Людмили Барбір: покроковий рецепт у "Сніданку з 1+1"
Рецепт млинців з ікрою минтая
1. Для начинки змішати ікру минтая з цибулею, додати перець та яблучний оцет за смаком. Ретельно перемішати.
2. Змішати інгредієнти для тіста на млинці: молоко, борошно, яйця. Додати сіль та цукор. Перемішати до утворення однорідної маси. Випікати на попередньо розігрітій пательні.
3. Викласти начинку на млинець, згорнути та подати до столу.