Фінал Голосу країни та прем'єра серіалу Кохання Мер'єм: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме улюблений телеканал з 23 до 29 квітня.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Кохання Мер'єм, понеділок-п'ятниця о 17:11

Мер'єм закохана і мріє про весілля з Октаєм. Амбітний і цілеспрямований хлопець будує кар'єру прокурора. Але у життя молодих людей втручається зла доля. Октай збиває на дорозі жінку і тікає з місця злочину, поки та помирає. Тепер його блискуче майбутнє під загрозою. Тож Мер'єм бере провину за аварію ;на себе і сідає за ґрати замість коханого. Навіть після звільнення чисту, наївну і щиросердну дівчину переслідує «тавро» вбивці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу Кохання Мер’єм навчався у Києві

Поверніть мені красу, щовівторка о 22:15

Її обличчя скалічене, її сповнене коханням серце скривджене. Чи зможуть експерти повернути красу тій, котра втомилася жити з нерозділеними почуттями, - не пропустіть у новому випуску проекту Поверніть мені красу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Поверніть мені красу здійснила заповітну мрію учасниці стати кондитером

Одруження наосліп, щосереди о 22:00

У новому випуску реаліті-шоу Одруження наосліп зустрінеться пара, що спробує побудувати своє щастя. Психологи Олена Любченко та Єгор Тополов допоможуть молодятам знайти спільну мову та вирішити усі конфлікти. Чуттєве знайомство переросло у справжню сімейну ідилію. Та невже неочікувана новина змусить чоловіка поставити крапку у стосунках? Не пропустіть нову романтичну історію реаліті вже у середу о 22:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як довіритись новому партнеру або ще один шанс на щастя

Міняю жінку, щочетверга о 22:00

Новий обмін матусями обіцяє бути сповненим неймовірних пригод. Коли одна жінка міняє патріархат на фантастичний курорт, а друга – сонячні ванни на тотальне прибирання. Нові родини влаштують такий прийом, щоб запам'ятатися надовго! Не пропустіть новий випуск Міняю жінку вже у четвер о 22:00 на телеканалы 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як родинам не втратити почуття через буденність

Ліга сміху, щоп'ятниці о 20:16

У новому випуску розважального шоу Ліга сміху команди не лише з усієї України, але й з-за кордону розважатимуть вас неочікуваними виступами! Уже знайомі обличчя та нові команди – все це у четвертому сезоні Ліги сміху. Дивіться новий випуск Чемпіонату України по гумору вже у п'ятницю о 20:16 на телеканалі 1+1. 

#гуднайтшоущоп'ятниці о 22:22

#гуднайтшоу - авторське гумористичне шоу сценариста студії «Квартал 95» Валерія Жидкова. У форматі стендап-шоу «Тамбовський вовк» буде жартувати на тему актуальних подій у світі, культури, релігії, телебачення, а також розповідати смішні історії про відомих людей і про себе. Не пропустіть прем'єму нового розважального шоу вже у п'ятницю о 22:22 на телеканалі 1+1. 

Розсміши коміка. Діти, в суботу о 18:30

Новий сезон гумористичного шоу Розсміши коміка. Діти не припиняє дивувати. Дитячий гумор знову в ціні! Маленькі гумористи приготували для вас чимало жартів, що розвеселять у дорослих, і дітей. Не пропустіть новий виспуск Розсміши коміка. Діти у суботу о 18:30 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських стала музою відомих фотографів

Вечірній квартал, субота о 21:15

Новий сезон гумористичного шоу Вечірній квартал тішитиме глядачів веселими жартами та цікавими мініатюрами. Улюблені гумористи підготували для вас неймовірні номери, що піднімуть настрій та змусять радіти від душі. Не пропустіть новий випуск розважального шоу вже у суботу о 21:15 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечірній Квартал покаже продовження казки «Бременські музиканти»

Голос країни, щонеділі о 21:00

Вже у неділю на глядачів 1+1 чекає грандіозний фінал наймасштабнішого вокального проекту Голос країни. Зіркові тренери та їх талановиті підопічні готові боротися за перемогу. Хто з них вистоїть і підкорить головну співочу сцену країни - не пропустіть у фінальному випуску проекту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто пройшов до фіналу Голосу країни