Перші нокаути Голосу країни та нові серії Сувеніру з Одеси: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Перші нокаути Голосу країни та нові серії Сувеніру з Одеси: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме улюблений телеканал із 26 березня до 1 квітня.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Сувенір з Одеси, з понеділка по четвер о 21:00

Навесні 1917 року в Одесі запахло революцією. Поки простий народ намагався зрозуміти, чим загрожує чергова влада, шахраї часу не втрачали. Гофмани задумали підробити корону і продати її в Лувр, а Лисий розповів Васі, що бачив Єву Мілкус з Брауном. Василь починає здогадуватися, що Браун і є Котовський. Ліза не розуміла, з якими дорученнями Матвій приходив до крамниці Рахумовскького, і що він шахрай. Поки Мішка Япончик сидить у в'язниці, справами на Молдаванці заправляє Семен Городенко. Він дізнається, ким є Гаррі насправді. Як розгортатимуться події далі - не пропустіть у нових серіях пригодницької драми. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Сова «спіймав» кулю на знімальному майданчику

Поверніть мені красу, щовівторка о 22:00

Героїнею другого випуску стала жінка, яка все життя мріяла стати співачкою та бути в центрі уваги. Але нещасний випадок залишив шрами на душі та спотворив її обличчя. Чи вдасться експертам здійснити мрію героїні - не пропустіть у новому випуску проекту Поверніть мені красу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Поверніть мені красу позбулася живота-фартуха (до і після)

Одруження наосліп, щосереди о 22:00

У новому випуску реаліті-шоу Одруження наосліп зустрінеться пара, що спробує побудувати своє щастя. Психологи Олена Любченко та Єгор Тополов допоможуть молодятам знайти спільну мову та вирішити усі конфлікти. Невже сільські умови здатні зруйнувати неймовірні спогади першої зустрічі молодят - не пропустіть у новому випуску реаліті вже у середу о 22:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другий шанс: Як повернути довіру в стосунки

Міняю жінку, щочетверга о 22:00

Новий обмін матусями обіцяє бути сповненим неймовірних пригод. Шанс змінитися на краще отримають родини з різних куточків України та Європи: Німеччини, Ірландії, Словенії та Франції. Міняючись місцями з іноземними дружинами на тиждень, українським мамам доведеться вийти за рамки свого звичайного життя і зіткнутися з протилежним світоглядом, іншими поглядами на побутові питання, виховання дітей, сімейні обов'язки. Чи знайдуть покоління спільну мову, коли одна жінка годиться у дочки, а друга у свекрухи - не пропустіть у новому випуску Міняю жінку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як піймати птаху щастя: 5 важливих кроків

Ліга сміху, щоп'ятниці о 20:16

У новому випуску розважального шоу Ліга сміху команди не лише з усієї України, але й з закордону розважатимуть вас неочікуваними виступами! Уже знайомі обличчя та нові команди – все це у четвертому сезоні Ліги сміху. Дивіться новий випуск Чемпіонату України по гумору вже у п'ятницю о 20:16 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Кошовий в образі Доктора Зло розповість про майбутнє тренерів Ліги сміху

Ігри приколів, щоп'ятниці о 22:20

Новий сезон розважального шоу Ігри приколів тішитиме глядачів веселими скетчами та жартівливими мініатюрами. Творці Ліги сміху безсумнівно не дозволять вам сумувати! Не пропустіть новий випуск гумористичного проекту вже у п'ятницю о 22:20 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому випуску Ігри приколів покажуть пародію на гурт «Время и стекло»

Розсміши коміка. Діти, в суботу о 18:30

Новий сезон гумористичного шоу Розсміши коміка. Діти не припиняє дивувати. Дитячий гумор знову в ціні! Маленькі гумористи приготували для вас чимало жартів, що розвеселять у дорослих, і дітей. Не пропустіть новий виспуск Розсміши коміка. Діти у суботу о 18:30 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських стала музою відомих фотографів

Вечірній квартал, субота о 21:15

Новий сезон гумористичного шоу Вечірній квартал тішитиме глядачів веселими жартами та цікавими мініатюрами. Улюблені гумористи підготували для вас неймовірні номери, що піднімуть настрій та змусять радіти від душі. Не пропустіть прем'єру нового сезону розважального шоу вже у суботу о 21:15 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечірній Квартал покаже продовження казки «Бременські музиканти»

Голос країни, щонеділі о 21:00

Вже у неділю на глядачів 1+1 чекає перший випуск неочікуваних та запеклих нокаутів наймасштабнішого вокального проекту Голос країни. Зіркові тренери та їх талановиті підопічні готові продовжити боротьбу за вихід у нокаути. У командах наставників залишаться тільки найкращі! Хто з них вистоїть і підкорить серце свого тренера - не пропустіть у десятому випуску проекту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з учасників Голосу країни-8 подолав другі «бої»