Дмитро Комаров ледь не загубив штани від танців на бразильському карнавалі

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров ледь не загубив штани від танців на бразильському карнавалі | 1+1
Фото: Олександр Пілюгін, Jetsetter

Схоже, вечірка вдалася.

Поділитися:

У минулому випуску «Світу навиворіт» Дмитро Комаров вирішив приєднатися до однієї з наймасштабніших вечірок планети – бразильського карнавалу. Ба більше, ведучий наважився вперше в історії показати захід не з трибун, а зсередини. Звісно, заради такої мети йому довелося постаратися: ніщо не мало видавати його «журналістської» натури, адже їм вхід на Самбодром заборонений. Тому, як і всі порядні учасники, Комаров вдягнув костюм вампіра і погодився станцювати самбу.

Тож уже цього тижня глядачі «Світу навиворіт» побачили, яким насправді є барвистий бразильський карнавал. Для танцівників – як професійних, так і аматорів – «запалювати» Самбодром протягом годин – це неабияке навантаження. Часто в процесі складні костюми починають «ламатися»: капелюхи спадають, ремені рвуться, а взуття стоптується вщент.

Така доля спіткала і Дмитра: просто посеред карнавалу ремінь на його штанах порвався. Втім, навіть поглядом не можна видавати «конфуз». Адже кожен учасник впливає на оцінку, яку школа самби отримає після заходу. Ведучому довелося буквально в руках нести штани до кінця Самбодрому і при цьому не припиняти витанцьовувати!

Як це було – дивись у повному випуску «Світу навиворіт». У ньому команда вирушила на ще один цікавий місцевий захід – парад бруду. Вмикай відео:

Читай про пригоди Дмитра Комарова в Бразилії:

1. Дмитро Комаров здійснив заповітну мрію найнижчої пари у світі

2. Ням-ням: Дмитро Комаров посмакував огидним делікатесом

3. Комаров ледь не втратив пальці під час полювання на крабів

4. Дмитро Комаров познайомився з мамою 13-ти дітей

5. Дмитро Комаров побував в унікальній пустелі, у якій живуть люди

Новини по темі