Дмитро Комаров потрапить на вечірку брудних танців

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров потрапить на вечірку брудних танців | 1+1
Фото: XXL UA

«Світ навиворіт» вирушить на альтернативний бразильський карнавал.

Поділитися:

Сьогодні, о 22.45, на глядачів телеканалу 1+1 чекає друга частина пригод Дмитра Комарова на масштабному бразильському карнавалі в Ріо-де-Жанейро. «Світ навиворіт» покаже вражаючі кадри яскравого дійства з висоти пташиного польоту, а також відео «зворотного боку» фестивалю.

На легендарному святі українські мандрівники зустрінуть перевертнів, індіанців, принцес, відьом, Червону Королеву, Алісу в Країні чудес, лускунчика, кота в чоботях, чарівних павуків, піратів Карибського моря і тисячі інших неймовірних персонажів. А Дмитро Комаров разом з незмінним оператором програми Олександром Дмитрієвим перевдягнуться у вампірів і станцюють в команді однієї з найвідоміших шкіл самби в Ріо-де-Жанейро.

У такий спосіб їм вдасться потрапити всередину руху колон і показати «виворіт» фестивалю. Вони добудуть унікальні кадри прямо з Самбодрому. Зазвичай там знімати не можна, а всі журналісти працюють тільки з трибун, де сидять глядачі.

Та перш ніж підкорити Самбодром, Дмитро Комаров вирушить до невеликого провінційного містечка Параті. Саме тут щороку в розпал святкувань у Ріо проходить інший, альтернативний карнавал. Дійство відбувається на березі болотистого озера і головний костюм його учасників – товстий шар бруду, на який чіпляють мох, гілки та листя. Команда «Світу навиворіт» не залишиться осторонь і теж візьме участь у шаленому фестивалі.

«Раз на рік тисячі бразильців приїжджають сюди, щоб вивалятись у багнюці. Це божевільна дискотека, де люди намагаються вдавати з себе первісних печерних людей. По-справжньому брудні танці!» – поділиться емоціями Комаров.

Після цього «Світ навиворіт» повернеться в Ріо і розкриє головну інтригу – яка зі шкіл самби переможе на фестивалі й отримає світову славу.

Чи посяде призове місце школа Дмитра Комарова, як заробляють жителі бідних фавел на карнавалі, і чим закінчиться історія молодої дівчини Лариси, яка вперше виступить на чолі параду – дивись у новому випуску програми «Світ навиворіт».

Про інші пригоди Дмитра Комарова у Бразилії читай на сайті:

1. Дмитро Комаров став вампіром у новому випуску «Світу навиворіт»

2. Дмитро Комаров здійснив заповітну мрію найнижчої пари у світі

3. Ням-ням: Дмитро Комаров посмакував огидним делікатесом

4. Комаров ледь не втратив пальці під час полювання на крабів

5. Дмитро Комаров познайомився з мамою 13-ти дітей

6. Дмитро Комаров побував в унікальній пустелі, у якій живуть люди

Новини по темі