«Я так засмутилась, що вискочила із павільйону і не повернулася на нараду», — Олена Коляденко, креативний продюсер «Танців з зірками» про роботу над шоу та виступи учасників

Танці з зірками
Креативна продюсерка Олена Коляденко розповіла про всі тонкощі створення "Танців з зірками"

Креативна продюсерка головного паркету країни "Танці з зірками" розповіла, як складалася їх робота на шоу та яке в неї враження від учасників цього сезону.

Поділитися:

Щонеділі о 21:00 на 1+1 свято танцю та краси — шоу "Танці з зірками". Тут, на головному паркеті країни, відбуваються видовищні зіркові танцювальні баталії, яким передують виснажливі тренування. Працювати над створенням шоу такого масштабу — непроста задача, з якою успішно справляється креативна продюсерка Олена Коляденко.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Креативна продюсерка шоу «Танці з зірками» Олена Коляденко розповіла, як створювався фантастичний морський номер MÉLOVIN

Ось що розповідає Олена про свої враження від роботи над шоу та від виступів зіркових учасників:

«Танці з зірками» — це живий сценарій, прямоефірне шоу, де все залежить від підготовки і відчуття артистів.

Нам всім важко, але заради краси, мистецтва і чесних емоцій я готова працювати зі своєю командою вдень і вночі до останнього.

► Я задоволена усіма номерами. У нас 5 режисерів, ідеї ми обговорюємо на телеканалі і розходимося на підготовку номерів по парам.

► Перших 2 ефіри я думала, що в принципі все можливо. Але зараз, перед 3 ефіром, я зрозуміла, куди ми потрапили, наскільки це складно. Мені іноді навіть шкода артистів, тому що вони не можуть зробити погано, вони всі горять проектом, заряджені. Я просто вражена працьовитістю і завзятістю всіх артистів, це фантастика. Я таких старанних навіть професійних танцюристів у своєму житті нечасто зустрічала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порівнюємо сукні ведучої голдруму Іванни Онуфрійчук та вибираємо кращу (голосування)

Креативна продюсерка також поділилася своїми враженнями від зіркових учасників та їх виступів.

► Мене дивують і захоплюють всі учасники. Наприклад, Фагот, Саша Зарицька — фантастична працьовитість у них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третій прямий ефір шоу «Танці з зірками» на 1+1: номер пам’яті Григорія Чапкіса та Оля Полякова у ролі запрошеної судді

Джамала з усією своєю душею прагне, робить все з максимальною емоцією. Вона візуалізує і представляє танець дуже круто. Джамала — вільний художник, ніколи не танцювала, але вже зараз почала робити неймовірні успіхи.

Меловін — працьовитий, мені подобається його стан, відчуття себе в суспільстві, соціумі. Завдяки цьому у нас і народжуються для нього ідеї. Ми не нав'язуємо, а намагаємося відчути його. Він дає нам імпульс придумувати унікальні речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Містика: Артур Логай, зірка серіалу «Моя улюблена Страшко», поділився дитячим фото у тому ж образі, в якому і вперше вийшов на паркет «Танців з зірками»

Діма Каднай — відкриття для мене як людини та особистості. Розмови у нього зараз всі лише про танці. Таке враження, що він всі ці роки сублімував свої бажання, хотів це робити все своє життя, і нарешті всі свої мрії втілює на паркеті. Він з головою поринув у танцювальне життя. Діма не для присутності на телебаченні прийшов, а саме для танцю. Він у своєму житті змістив акцент на танці і по-справжньому кайфує від того, що робить.

Стас Горуна — крутий і дуже талановитий хлопець! Він динамічний, відчуває тіло. Працею у нього все вийде. Мені цікаво, до чого він дійде: чи затанцює ча-ча-ча, самбу?

Оля Харлан — дуже світла комунікабельна дівчина. Мені подобається її настрій, тому що вона завжди налаштована, як спортсмен. Цікаво, чи буде її трансформація на проекті. Спортсмени — це завжди унікальні люди.

► В цілому, дуже багато відкриттів, в таких умовах за людьми спостерігати і розкривати їх ще цікавіше. Хоча і дуже важко. Особливо, коли починають вилітати з проекту ті, кого вже полюбила. У мене добу був смуток через Ваню з Яною (Іван Люленов та Яна Цибульська — прим. авт). Коли оголосили результати, я так засмутилася, що вискочила з павільйону і навіть не повернулася на нараду. Думаю, такі відчуття будуть у мене щонеділі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Blackpool Dance Festival 2021: українці завоювали три «золота» (хто поїде у наступному році – відкритий конкурс)

Також Олена додала, що з артистів ще ніхто ні на що не поскаржився, і це просто щастя:

Їм дуже потрібна підтримка. Емоційно це дуже непростий проект, багато віддачі йде на те, щоб все вийшло, як хочеться.

Нагадаємо, що підтримати артистів у непростій боротьбі за кубок шоу можна за допомогою голосування: за допомогою SMS, IVR-голосування, суперголосу в мобільному додатку 1+1 Video та Київстар ТБ. Щоб дізнатись, як проголосувати переходьте за посиланням.

А щоб купити квитки на прямі ефіри шоу, натисніть на картинку:

Новини по темі