Євгенія Власова про партнера на «Танцях з зірками» Макса Леонова: «Він мені дуже рідна людина»

Танці з зірками
Євгенія Власова та Макс Леонов про Танці з зірками говорили у шоу Твій день
Instagram/maksleonov_official

Шоу «Твій день» сьогодні відвідали Євгенія Власова та Макс Леонов. Говорили про участь у шоу «Танці з зірками» та важливі зміни в житті.

Поділитися:

Сьогодні гостями студії шоу «Твій день» стали учасники «Танців з зірками» Євгенія Власова та Макс Леонов. Співачка розповіла про складні періоди у своєму житті, значення для неї танців та ставлення до свого партнера на паркеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Власова про свій перший шлюб: "Я вийшла заміж, тому що завагітніла"

Про «Танці з зірками» Євгенія Власова говорить:

Це для мене випробовування, і фізичне, і психологічне. Та я зрозуміла, що треба піддатися цьому потоку енергії, який мене зараз несе. Я можу подолати цей стрес завдяки тому, що танці для мене – велике задоволення. Цей проєкт – бонус за все, що колись довелося пережити.

Євгенія згадує – пережила непрості часи у житті, пов’язані і з особистою драмою у стосунках, і з великими проблемами зі здоров’ям. Та зараз вона вже готова залишити всі негаразди в минулому і рухатися далі. І танці їй в цьому дуже допомагають. Дивіться, як у першому ефірі "Танців з зірками" Євгенія Власова та Макс Леонов танцювали запальний квікстеп:

Євгенія Власова розповідає:

Я дозволила собі паузу, щоб проаналізувати своє життя та зрозуміти, що було, чому. Зараз я вже в тій точці, коли можу сказати «дякую» всьому, що я прожила.

Про свого партнера Макса Леонова співачка розказує, що дуже швидко знайшла з ним спільну мову, і їх одне в одному майже нічого не дратує.

Власова Леонов

Євгенія зізнається – Макс для неї вже встиг стати найбільшою підтримкою, яку вона коли-небудь отримувала в житті. І додає:

Він для мене дуже рідна людина.

Макс же, у свою чергу, теж захоплюється Євгенією – її силою волі, працездатністю та бажанням досягти найкращого результату.

Власова Танці

На запитання, чи збирається Євгенія Власова повертатися на велику сцену, вона не дала однозначної відповіді. Співачка говорить – зараз весь її час займає проєкт «Танці з зірками», а далі буде видно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар обійняла Євгенію Власову на «Танцях з зірками»: «Ви так багато пережили, я пишаюсь вами. Проявіть характер бійця та покажіть себе справжню»

З приводу свого чудового зовнішнього вигляду, Євгенія говорить, що ніколи б не наважилася на пластичну операцію. Тому вся її краса суто натуральна. Вона вдячна за компліменти, але все одно вже бачить вікові зміни у своїй зовнішності.

Власова Танці

Дивіться 3-й ефір шоу «Танці з зірками» вже цієї неділі, 19 вересня, о 21:00 на каналі 1+1. Цей ефір буде присвячено темі «Рік, який змінив моє життя». Зірки будуть максимально відверто розповідати про кардинальні зміни у власному житті та присвячувати цьому свої номери. Пара Євгенія Власова та Макс Леонов зізналися, що в 3-му ефірі будуть танцювати запальну ча-ча-ча. А тут дивіться повільний фокстрот у виконанні Євгенії Власової та Макса Леонова, який пара танцювала минулого ефіру:

Також 3-й ефір «Танців з зірками» буде присвячено пам’яті легендарного судді шоу, танцівника та хореографа Григорія Чапкіса, який помер влітку цього року.

Вперше у цьому сезоні в ефірі з’явиться гостьовий суддя, яким стане співачка Оля Полякова. А ведучою балкону буде телеведуча та суддя шоу «Маскарад» Маша Єфросиніна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порівнюємо сукні ведучої голдруму Іванни Онуфрійчук та вибираємо кращу (голосування)

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відчути себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Щоб придбати квитки, тисніть на зображення:

Квитки танці

Новини по темі