«Уже звикла»: Ксенія Мішина розповіла про кіносцени в ліжку

Танці з зірками
Акторка Ксенія Мішина розповіла про кіносцени в ліжку: «Уже звикла» | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/misha.k.ua

Сором’язливим тут нелегко...

Поділитися:

Акторка та переможниця «Танців з зірками» Ксенія Мішина чудово знає, як це – в душі ніяковіти, але зіграти закохану так, ніби все насправді. Та глядачам завжди невтямки, як дві незнайомі людини можуть майстерно вдавати пристрасть?

«Розповідаю», – написала у своєму Instagram Ксенія і відкрила підписникам таємниці інтимних кадрів. Раніше подібні сцени викликали у зірки безліч емоцій, але згодом вона звикла. Зараз – не страшно.

Фото: instagram/misha.k.ua

«За останній рік у моїй професійній біографії кожен проект мав такі моменти. Часто вони знімалися в одній і тій самій квартирі, з подібними обставинами. Змінювалися лише партнери, моє ім’я і, слава Богу, постільна білизна. Господарі локації вже зі сміхом зустрічали на порозі того помешкання…».

Також Мішина зізналася, що більшість проектів починалися саме з пікантних сценаріїв:

Перший знімальний день – знайомство з партнером, «привіт-привіт» і вперед!

Втім, досвід не гарантує того, що все пройде ідеально. Незручність, усмішка та відчуття, ніби це дебют – незмінні супутники процесу. А коли вже працював з партнером, до усього вищеперерахованого додається нестримний сміх і фрази на кшталт: «Ну, Сашо, це ж не вперше!».

Також акторка додала, що на телебаченні не пропускають відвертий інтим – в ефірі транслюють те, що пройшло цензуру. Кінотеатри – зовсім інша річ. Можна створити щось набагато гарячіше. Отож насправді зйомки відвертих сцен не такі розпусні, як дехто собі уявляє. А якщо екранні герої «любляться» під ковдрою – вони, зазвичай, майже повністю одягнені.

Хочеш дізнатися ще більше про життя Ксенії Мішиної? Читай 7 невідомих фактів про акторку, які тебе точно здивують!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Новини по темі