“Гумор - це наша зброя, яка допомагає тримати себе в тонусі”, — Віра Кекелія в інтерв’ю сайту 1+1

Новий Вечірній Квартал
 Віра Кекелія про роботу під час війни, сім’ю, пріоритети та благодійну діяльність — інтерв’ю для сайту 1+1

Ведуча ЖВЛ на 1+1 Україна та акторка “Жіночого Кварталу” Віра Кекелія напередодні прем'єри нового благодійного концерту в інтерв’ю для сайту 1+1 розказала про роботу під час війни, сім’ю, пріоритети та благодійну діяльність.

Поділитися:

20 травня о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться прем’єра нового благодійного концерту "Вечірнього Кварталу". Актори "Вечірнього Кварталу" та акторки "Жіночого Кварталу" презентують нові гумористичні мініатюри та музичні номери на актуальні теми. 

Віра Кекелія 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Усі зараз працюють виключно на перемогу”, — Юрій Ткач про роботу під час війни та нові благодійні концерти “Вечірнього Кварталу”

Про роботу під час війни та пріоритети

Найважливіше у моєму житті  зараз - це сім’я. Але якщо ми кажемо про роботу, авжеж зараз важливо підтримувати свою активну діяльність, наскільки це можливо. По-перше, це психологічно допомагає не впасти в депресію, по-друге, це все - наше майбутнє, бо ми не знаємо, наскільки це буде затягуватися, скільки ще буде війна продовжуватись. Ми адаптуємось і вже починаємо працювати, виступати, давати концерти. Концертна діяльність важлива для людей. Гумор той, який може бути зараз на часі, він дуже важливий, бо це наша зброя, яка може допомогти українцям психологічно, емоційно тримати себе в тонусі та не здаватися перед ворогом. Ворогу дуже вигідно, аби ми всі впали в депресивні стани. 

Що допомагає триматись та жити далі

Мені особисто допомагають мої діти. У мене двоє хлопців і вони мені дуже допомагають. Я завжди при пам’яті саме завдяки ним. Я повторюю собі, що у мене є маленькі діти, яким потрібна адекватна мама. Я не можу собі дозволити розслабитись або піти в якісь депресивні стани.
Також я слухаю лекції, медитації та все, що може емоційно мене підтримати. Навіть музика. Вона допомагає покращити настрій. 

Віра Кекелія 1+1

Про особисте “місце сили”, де можна наповнитись

Моє місце сили - це узбережжя океану. На жаль, я зараз не можу цього зробити, бо мені б хотілось опинитись десь біля океану, щоб наповнитись силами. Але я дуже часто його уявляю. Коли лягаю спати, заплющую очі і уявляю собі океан. І чогось це саме нічний океан. Він мене надихає та підсилює.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про гумор під час війни, поїздки на передову та жарти від дочок розповів Євген Кошовий в інтерв'ю сайту 1+1

Про благодійність

Донати - це вже як “Отче наш”. Щоденно. Допомагаю, коли до мене люди звертаються індивідуально. Я спочатку перевіряю інформацію, і починаю діяти. Соцмережі зараз дуже допомагають - і репостами, і дописами. Та звісно концерти, з тим же “Кварталом”. Зараз ми з “Жіночим Кварталом” розпочали благодійний тур містами України, частину коштів від продажу квитків ми передаємо на ЗСУ, а також проводимо благодійні аукціони.Тільки на міні-аукціоні на першому концерті туру в Києві нам вдалося зібрати  на три дрони для наших військових - більше 300 000 гривень!

Я чесно скажу, я не так багато зараз беру участь саме в концертній діяльності, благодійній. У мене двоє маленьких дітей, і менший ще дуже маленький, тому  я просто не можу кудись надовго поїхати. Навіть не в усіх містах буду разом з дівчатами з “Жіночого Кварталу”. Але все, що в моїй змозі і де я відчуваю безпеку, я роблю. 

жіночий квартал 1+1

Дивіться новий благодійний концерт “Вечірнього Кварталу” в суботу, 20 травня, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі