Голос країни-12: всі виступи першого епізоду етапу “Вокальних боїв” (відео)

Голос країни
Голос країни: всі виступи першого епізоду етапу Вокальних боїв за 23 жовтня — відео

12 сезон шоу "Голос країни": дивіться, як співали учасники першого епізоду етапу “Вокальних боїв”.

Поділитися:

У неділю, 23 жовтня, в ефірі наймасштабнішого музичного проєкту “Голос країни” на ТЕТ — перший етап запеклих батлів. У продовженні сезону оголошена благодійна мета — під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ.  "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи сьомого епізоду сліпих прослуховувань (відео)

Василь Палюх і гурт GuliGuli – Край, мій рідний край

Підопічні Потапа – диякон Василь Палюх та фольклористки з гурту GuliGuli – Ярина, Василина і Дарина зійшлися у вокальних боях проєкту «Голос країни» з піснею «Край, мій рідний край». За рішенням тренера, боротьбу за перемогу продовжить Василь Палюх. Однак, за новими правилами, тренер може здійснити вокальну крадіжку свого ж учасника, але лише один раз за весь сезон. Потап також скористався цим правом і забрав до себе в команду й гурт GuliGuli.

Євген Бічасний та Олександр Свіріденко – Superstition

Підопічні Надії Дорофєєвої – вокаліст Євген Бічасний та військовий музикант – Олександр Свіріденко виконали трек Superstition. Хлопцям вдалося добряче розігріти публіку. Вибір Надії вдався непросто, і далі пройшов Олександр Свіріденко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кожною нотою, кожним тактом, кожною піснею ми даємо надію на те, що скоро переможемо", — військовий музикант Олександр Свіріденко під час батлів "Голосу країни-12"

Євген Тесленко-Пономаренко та Дімаш Даулетов – Le Temps Des Cathedrales

На сліпих прослуховуваннях до цих хлопців повернулися всі чотири тренери. Тіктокер Євген Тесленко-Пономаренко та наш гість із Казахстану Дімаш Даулетов виконали Le Temps Des Cathedrales. Їхня тренерка Оля Полякова обрала Дімаша Даулетова. Євген Тесленко-Пономаренко покинув проєкт на етапі вокальних боїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова розчулилася до сліз під час виступу своїх підопічних Євгена Тесленка-Пономаренка та Дімаша Даулетова

Максим Бородін й Остап Дрівко – Але

Багатодітний батько Максим Бородін й IT-спеціаліст зі Львова Остап Дрівко вийшли на сцену «Голосу країни» з піснею Сергія Бабкіна. У нокаути пройшов Максим. Остап покинув співочий проєкт.

Інеса Грицаєнко та Дмитро Ротькін – Bad Guy

Співачка з ресторану Інеса Грицаєнко та її сестра Аліна Назарчишена виступили разом зі скрипалем з Одеси Дмитром Ротькіним. Далі Надія Дорофєєва йде з Інессою. Своєю чергою, Дмитро потрапив до команди «Другого шансу».

Павло Нажига та Вероніка Слюзалек – Тебе немає сьогодні

Молодий татусь із Чернівців Павло Нажига та авторка пісень із Києва Вероніка Слюзалек виконали пісню «Тебе немає сьогодні». Потап надав перевагу Павлу. На жаль, Вероніка покинула проєкт.

Ольга і Ганна Войцеховські та Олена Чукаленко

Із цього дуету тренерка Оля Полякова надала перевагу Олені Чукаленко. Сестри Войцеховські не потрапили до нокаутів.

Аліє Хаджабадінова і Катерина Кулина – Цвіте терен

Кримськотатарська співачка Аліє Хаджабадінова і юристка з Києва Катерина Кулина виконали пісню «Цвіте терен». Обидві дівчини прийшли у нокаути. 

Лія Меладзе і Яна Мілевська

На етапі сліпих прослуховувань до цих дівчат розвернулися всі чотири крісла. Надія Дорофєєва дала шанс пройти далі Лії, але на вокальній крадіжці врятувала і Яну.

Олександр Десятніков і Ярослав Кайда – Nothing Else Matters

Гончар, який любить співати, Олександр Десятніков та хлопець, який організовує концерти артистам, Ярослав Кайда заспівали хіт Nothing Else Matters. Потап обрав для нокаутів Ярослава. На жаль, Олександр покинув проєкт.

Елла Введенська та Сабіна Сафарлі – Чортополох

Підопічні Олі Полякової – Елла Введенська та Сабіна Сафарлі виступили з піснею «Чортополох». Тренерка обрала Сабіну. Проте на вокальній крадіжці забрала у свою команду й Еллу.

Катерина Коваленко і Павло Тютюнник – Спи собі сама

Перекладачка з англійської мови Катерина Коваленко та викладач музики Павло Тютюнник виконали безсмертний хіт Скрябіна «Спи собі сама». Їхній тренер надав перевагу Павлу. Катерина покинула проєкт.

Олександр Олещук та Валентин Скрипник – Careless Whisper

Масажист Олександр Олещук та ютуб-блогер Валентин Скрипник заспівали хіт Джорджа Майкла – Careless Whisper. Надія Дорофєєва запросила у нокаути Олександра. Валентин покинув проєкт.

Наталія Бурик і Марія Максимова – Вишні

Вчителька Наталія Бурик і школярка Марія Максимова вийшли на сцену «Голосу країни» із піснею «Вишні». Потап надав перевагу Наталії. Марія ж потрапила до нокаутів у команді «Другий шанс».

Сергій Соловйов та Валерія Бутурліна  

Із дуету Сергія Соловйова та Валерії Бутурліної Оля Полякова обрала Сергія. На вокальній крадіжці Валерія потрапила до команди Потапа. Таким чином, гурт GuliGuli покинули проєкт.

Тіна Колодій та Анна Кіндзерська – Fallin’

В останньому на сьогодні вокальному батлі зійшлися співачка Тіна Колодій та музикант Анна Кіндзерська. Вони виконали трек Fallin’. Далі пройшла Анна. Тіна ж продовжить боротися у команді «Другий шанс».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я мрію, щоб моя країна якнайшвидше стала вільною", — Тіна Колодій під час вокальних боїв "Голосу країни-12"

Новини по темі