3 знаки зодіаку, яких чекають доленосні події в липні

Три знаки зодіаку чекають доленосні події в липні 2023 — прогноз астролога
Pexels

У кого зміниться доля в липні 2023?

Поділитися:

У липні 2023 року, за прогнозами астрологині Анжели Перл, у трьох знаків зодіаку життя кардинально зміниться. Хто це буде?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на липень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: чиє життя кардинально зміниться у середині літа

Овен

З 18 липня і протягом півтора року Північний вузол Раху перебуватиме у вашому 1 домі. Цей період стане доленосним. Він торкнеться вашого особистого розвитку, способу життя, стосунків з іншими людьми і зовнішнього вигляду. Кармічний вузол входить у ваш знак, що робить цей місяць важливим для вас. Фокус буде на вас, ваших стосунках і ухваленні рішень. Ретроградна Венера допоможе вам визначити цінності й вибрати, що залишити в майбутньому житті, а що залишити позаду.

Повний гороскоп на липень для Овна від Анжели Перл читайте за посиланням.

Скорпіон

18 липня кармічний вузол йде з вашого знака Скорпіона і зміщується в іншу сферу життя, сферу 12 будинку. У вас могло кардинально змінити оточення. Будуть доленосні події, погляд усередину себе. Інший кармічний вузол йде з 7 будинку в 6-й будинок, здоров'я та роботи. Нова посада, зміна роботи, кар'єра. Добре займатися своїм здоров'ям, налагоджувати харчування, обстежитись у найближчі 1,5 року.

Повний гороскоп на липень для Скорпіона від Анжели Перл читайте за посиланням.

Козеріг

Повний місяць у Козерозі - емоційний день, особливо для тих з важливими позиціями у Козерозі. Зміни можуть відбутися в ролях, статусі та ставленні до себе. Перший будинок – це ви, ваша зовнішність, ваша особистість, ваше тіло, ваші наміри. Може змінитися ваша роль соціумі, може змінитися статус, прізвище. ви можете приймати рішення про ваші стосунки. Може у вас зміниться ставлення до себе. Цікавий Повний місяць, який може програтися у вас у будь-якій сфері життя, бо це перший будинок гороскопа, який відповідає за ініціативу, за рішення, за якийсь перший крок, за ухвалення рішення, у будь-якій сфері.

18 липня кармічні вузли змінюють знак і входять на 1,5 року, до січня 2025 року у ваші 4 будинок та 10 будинок відповідно.  Може змінитися склад сім'ї: народитися діти, чи хтось із дітей з'їхати. Другим кармічним вузлом програються питання роботи, статусу. Можлива зміна роботи.

Плутон, планета трансформації, яка залишила вас у березні, знову повернулася до кінця року на знак Козерога і продовжує трансформувати та змінювати життя

Повний гороскоп на липень для Козерога від Анжели Перл читайте за посиланням.

Новини по темі