Учасник "Танців з зірками" Костянтин Войтенко про перші складнощі на шоу (ВІДЕО)

Костянтин Войтенко, учасник нового сезону "Танці з зірками" розповів, чому бальні танці виявились дуже важкими.

Поділитися:

На його рахунку більше 40 ролей: Костянтин Войтенко завжди був активним в акторській справі, з самого дитинства брав участь в шкільних концертах. Та потім несподівано вирішив вступати у коледж ракетно-космічного машинобудування. Вивчився, але любов до сцени і кіно ніколи не зникла. Нещодавно він вразив своїх прихильників: Костянтин вирішив спробувати себе в новому амплуа та вже завтра, 5 вересня о 21:00, ми побачимо його на головному паркеті країни "Танці з зірками"! Як проходять тренування актора дізнаємось з сюжету "Сніданку. Вихідний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками" 2021: хто буде вчити зірок танцювати у цьому сезоні (перелік всіх танцюристів)

Костянтин розповів, що під час карантину було легко проводити час без стресу та сварок з родиною. Та як зараз він шукає баланс між роботою та сім'єю? Розповів:

Нема балансу. Весь час приділяю танцям. Якщо є зйомки, то зйомки. Вчора прийшов о 1:30 додому. Я не можу приділяти час родині, проте ми поспілкувалися з дружиною. Вона мене підтримує та допомагає.

Раніше в житті актора вже були танці, та чи допомагає це зараз йому в підготовці до шоу? Пояснив:

Так, танці були. Але не в такому вигляді, я танцював хіп-хоп. І я не навчався танцювати, а був самоучкою. А от бальними я не займався ніколи, а вони відрізняються від хіп-хопу суттєво. В бальних танцях найважче зробити так, щоб рухи були гармонічними, і щоб при цьому голова йшла в одну сторону, плечі в іншу...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбулася грандіозна презентація головного танцювального шоу країни «Танці з зірками»

Нагадаємо, що прем'єра головного танцювального шоу країни з участю Костянтина Войтенка відбудеться вже завтра, 5 вересня о 21:00. Потрапити на прямі ефіри можна, придбавши квиток — тисни на зображення: