Артур Логай та Анна Кареліна розповіли, хто не привітав їх з перемогою у "Танцях з зірками": "Дякуємо, що не підійшов"

Артур Логай та Анна Кареліна про те, як святкували перемогу в шоу, хто з учасників не привітав їх та куди поїдуть на відпочинок.

Поділитися:

Актор та переможець "Танців з зірками" Артур Логай разом зі своєю партнеркою Анною Кареліною розповіли "Світському життю", як святкували фінал, хто не привітав їх із кубком та куди збираються поїхати відпочивати після нервових трьох місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай та Анна Кареліна поспілкувалися з глядачами після перемоги: відкрили нові секрети та пообіцяли подарунок

Як пара святкувала свою перемогу? Артур зізнався:

Ми дуже рано розійшлися. Тобто дуже пізно — дуже рано.  Ми святкували до восьмої, напевно. 

На фінал "Танців з зірками" прийшли всі учасники цього сезону, хто вилетів раніше. Чи всі пораділи та привітали пару? Розповіли:

Здається, не привітав тільки Олексій Суровцев. Це його справа. Дякуємо, що не підійшов. Це взагалі не бентежить: краще щиро не підійти, ніж не щиро підійти та привітати. Тож дякую за щирість, Льоша!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми перемогли, тому що люди вірили в нас і вірили нам", — Анна Кареліна дала ексклюзивне ІНТЕРВ'Ю (кастинг, танці, підтримки, костюми та конкуренти)

Чи обмежували себе переможці "Танців з зірками" під час проєкту у харчуванні? Анна Кареліна заперечила:

Я не обмежувала, не обмежую та не буду обмежувати себе у харчуванні. 

А от Артур Логай зазначив, що за три місяці схуд:

Я не знаю, скільки я скинув, я ще на ваги не вставав. Але за відчуттям десь близько п'яти кілограмів. У мене реально є страх, що вони до мене повернуться, бо мені подобається, як я зараз себе відчуваю у своєму тілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я дізналась про Артура те, чого не знала раніше", — дружина фіналіста шоу "Танці з зірками" Артура Логая прокоментувала перемогу чоловіка

Чи запланували собі Артур та Анна відпочинки? Логай пояснив:

Дуже сильно хочеться кудись поїхати, але чотири місяці я був відсутній вдома, накопичилося дуже-дуже багато справ, які потрібно зараз розв'язати. Я дуже сподіваюсь, що я їх найближчі тиждень-два розв'яжу і тоді буду вже думати про поїздку. Знаю тільки, що можу поїхати на декілька днів у Стамбул просто погуляти. Туди летять бабуся з дідусем зі своїм другом, і я сказав, що просто за компанію поїду, проте буду окремо.

А от Кареліна розповіла, що готується до зимової відпустки в Буковель.

Артур Логай та Анна Кареліна завітали на обід у шоу Твій День: дивіться сюжет.