Артур Логай та Анна Кареліна поспілкувалися з глядачами після перемоги: відкрили нові секрети та пообіцяли подарунок

Танці з зірками
Артур Логай та Анна Кареліна про відчуття після перемоги та плани на майбутнє

Анна Кареліна та Артур Логай відповідають на питання глядачів.

Поділитися:

Переможці п’ятого сезону проєкту «Танці з зірками» Артур Логай та Анна Кареліна поспілкувались зі своїми глядачами у прямому ефірі в соціальній мережі, а також відповіли на питання для офіційного youtube-каналу головного танцювального шоу країни.

Про почуття напередодні та після перемоги

Артур Логай розповів, як він налаштовувався на фінал:

«У день ефіру вранці я для себе відпустив історію з перемогою. Було дуже складно це зробити. Я проговорив, але боровся з внутрішнім станом і намагався переналаштувати себе, щоби просто станцювати. Хто нас любить, любити не перестане, а хто не любить – не полюбить. На ефірі ми робили все для себе та для вас».

Артур зізнається, що після перемоги для нього все, наче у тумані:

«Поки що дуже дивні відчуття: більше нікуди не треба бігти, туфлі не треба брати з собою. У мене почалося усвідомлення порожнечі, коли ведучий Юрій Горбунов сказав, що п'ята пара станцювала свій останній танець. Коли я це почув, у мене наче щось вимкнулося. В Ані це сталося раніше – на початку фінального тижня».

кареліна логай

Артур Логай вважає, що їхня перемога заслуга – заслуга партнерки Анни Кареліної:

«Мені просто неймовірно пощастило з партнеркою. Анна – це навіть не 80% успіху, а всі 100%». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми перемогли, тому що люди вірили в нас і вірили нам", — Анна Кареліна дала ексклюзивне ІНТЕРВ'Ю (кастинг, танці, підтримки, костюми та конкуренти)

Кареліна Логай

Щодо сподівань на перемогу, то Артур зізнається, що про фінал не думав, але на всяк випадок і від пропозицій роботи поточних відмовлявся:

«Спочатку я думав, що ефір-два і додому. Мені всередині хотілося вірити, але це важко давалося. Щотижня ми готувалися до ефіру, а далі – що буде».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАртур Логай та Анна Кареліна прокоментували суперфінал «Танців з зірками»: «Виступи всіх пар – це були виступи переможців, бо кожен з нас у чомусь себе точно переміг»

Коментуючи перемогу одразу після проєкту для youtube-каналу «Танців з зірками», Анна Кареліна зізналась:

"Він заслужив цю перемогу. Він був в залі кожного дня, він працював, він нервував трошки, але вставав і робив. У нього не було такого: "я не можу", "я не хочу", "я не буду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАнна Кареліна в прямому ефірі суперфіналу «Танців з зірками» відкрила подарунок-сюрприз від Артура Логая: «Це тобі нагадування, що ти справжня зірка»

логай кареліна фото

Про найулюбленіші та найскладніші танці

Артур Логай та Анна Кареліна розповіли, які танці було найстрашніше виконувати. Для Артура Логая це був перший: «Я дуже боявся першого ефіру. Відчуття, начебто "картинку" прискорили». Для Анни найскладнішим був останній: страх зробити гірше не давав відключитися. Коментуючи перший, вона доповнює: «Це був канкан, і ми мали заявити про себе як дві «крейзі» людини, які все руйнують на своєму шляху». Найулюбленішими пара взаємно відзначила тиждень контемпу та тиждень пасодобля.

Говорячи про найважчий емоційно номер, Анна Кареліна виділила пасодобль і вальс з третього ефіру: «Я пережила пасодобль увесь через себе. На останньому ефірі наш вальс вийшов у рази крутішим і емоційно, і внутрішньо».

Про підтримки

Анна Кареліна відкриває завісу над їхнім головним козирем – підтримками:

«Підтримки – це важка тема, вони не робляться суто на фізиці. Підтримки – це техніка. Я вирішила Артура перевірити на найскладнішій технічній підтримці: ластівка. Там дуже чіткий баланс потрібен, щоб мене не качало. Він із першого разу взяв мене нагору, я не трималася і була в ідеальному балансі. Я не боялася, бо ти відчуваєш, коли людина думає про себе, і коли партнер думає про партнерку. Навіть якщо і були невдалі спроби: я жодного разу не падала».

Про стосунки у парі

Анна Кареліна зізнається, що іноді ставилася до партнера, як до професіонала, забуваючи, що він тільки починає танцювати:

«Я іноді забувала, що людина танцює лише 3-4 місяці. Артур був партнером, який мене веде, за мене відповідає, робить професійно завдання, які я ставила. І я забувала, що він не танцює все життя».

Згадуючи кастинг, Аня зізнається: «Коли підбирали пару, в мене перший внутрішній запит був — "працьовитість". Можна будь-якого, ніякого, не танцюючого, головне – працьовитого. Щоб він мав бажання. І мені трапилося таке диво. Зізнаюся, що я не знала Артура до цього, і для мене це дуже добре. Ти дивишся не як на людину з телевізора, а як на особистість. Перші ефіри він реально не вірив ні в себе, ні у свої сили, ні в те, що може зробити. Артур включився з азартом після 3 ефіру».

логай кареліна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОлена Коляденко розповіла про своє перше враження від Артура Логая та Анни Кареліної: "Аристократична, амбітна пара, закохана один в одного, як творчі партнери"

Анна Кареліна зізнається, що в них було розуміння з півслова, але було одне "але":

«Я злилася тільки в одному моменті, дуже сильно: коли було багато пар, дуже багато людей, Артуру всім треба було приділити час. Потрібно уважно слухати, а Артур був усюди. Ми виходимо на intro: а Артура нема. Ось коли він не чув важливих речей – я дуже злилася».

кареліна логай фото

Про дружбу на проєкті

Найближче пара спілкувалася з Льошею Базелою, Lida Lee, Даніелою Преап, Стасом Горуною, Яною Цибульською та Ванею Люленовим: «Наприкінці ми залишилися пліч-о-пліч з Дімою Каднаєм та Аліною Лі, проте спілкувалися добре з усіма. Юра Мєшков дуже багато допомагав, особливо, на останньому ефірі».

На запитання щодо ревнощів у дружини, Артур спокійно відовідає: «Останній танець був такий ж сексуальний, як і попередні: з Яною Цибульською, з Катею Кухар. Це танець, це енергія, це хореографія. Якщо в ньому передбачено енергію, її треба дати, інакше не вийде танець».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у фіналі (ВІДЕО)

Про плани на майбутнє

Анна Кареліна зізналася, що не замислюється всерйоз над тим, стати їй суддею чи хореографом, поки що їй подобається танцювати. Артур ще не впевнений, чи він танцюватиме далі, проте вже пообіцяв глядачам як мінімум один танець з Анною Кареліною. Точні терміни пара не називає, відомо лише те, що це гарний танець, який вони не виконали під час проекту:

«Це буде як подарунок глядачам – нашою вам величезною подякою».

Новини по темі