Блогери на зйомках шоу "Маскарад": що відбувалося на сцені та за лаштунками

Блогери-тіктокери на зйомках "Маскарад": що відбувалося на сцені та за лаштунками шоу зі слів "Top Team House"

Блогери-тіктокери завітали на зйомки шоу "Маскарад" і спробували вгадати, хто із зірок ховається за яскравими костюмами.

Поділитися:

Другий сезон «Маскараду» очима нового покоління: вчора, 11 серпня, відбувся преспоказ однієї з найочікуваніших програм, на який були запрошені журналісти та відомі блогери-тіктокери з "Top Team House". Під час зйомок на сцені були розсекречені відразу два нові персонажі: мила Гуска Господиня та сексуальний Нептун.

Другий сезон очікується неймовірно грандіозним: фантастичні костюми та шоу найрізноманітніших талантів від прихованих зірок. Не лише вокальні виступи, а танцювальні та акробатичні номери продемонструють замасковані зіркові учасники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим вразить новий сезон шоу «Маскарад»: відео про фантастичні костюми, пластичний грим та несподівані таланти зірок

Представлені два номери з Гускою та Нептуном здивували всіх запрошених гостей видовищністю. Блогери-тіктокери з "Top Team House" поділилися своїми враженнями від побаченого, а також здогадками, хто ж знаходиться під яскравими, розкішними костюмами.

Першим про свої враження розповів блогер, тіктокер та співак-початківець Олексій Чорний. Зізнався – хотів би взяти участь в шоу "Маскарад" в костюмі людини-павука:

Мені дуже сподобалось все, що сьогодні відбувалося на преспоказі. Всі ці люди, антураж... Дуже класно! Я б хотів приміряти на себе костюм людини-павука. Мені здається, що в костюмі Гусині Господині ховається Наталя Могилевська, а в Нептуні — Макс Барських. Ведучий Тимур Мірошніченко — дуже приємний чоловік, мені сподобався! А вболіваю, звісно ж, за команду Ігоря Ласточкіна з Іриною Білик та Дантесом. Вони просто краши!

Катерина Ніта, учасниця Top Team House, теж в захваті від побаченого на преспоказі другого сезону шоу "Маскарад". Поцікавились у блогерки, який номер сподобався найбільше і який костюм приміряла б на себе:

Мені все дуже сподобалось! Було неймовірно яскраво! Особливо запам'ятався другий номер — Нептун! В мене є припущення, що за цим костюмом ховається Женя Кот, а от Гусиня... Хтозна? Сама б хотіла взяти участь в "Маскараді", у ролі учасниці шоу. Вдягнулася б в якийсь костюм по типу жінки-кошки. А в цьому сезоні вболіваю за команду Дантеса, Ласточкіна та Білик.

В тіктокерок Аліни Яновської та Юлії Залужної думки зійшлись: підозрюють, що під костюмом Нептуна може ховатися український співак Олег Вінник! А що блогерки думають про нового ведучого "Маскараду" Тимура Мірошниченка? Зізналися:

Тимур Мірошниченко дуже класно взаємодіє із глядачами, емоції від нього неймовірні!

А от за кого вболівати думки розійшлися: Юля за команду Юрія Ткача (особливо підтримує Машу Єфросиніну), а от Аліна — за команду Ігоря Ласточкіна, особливо Дантеса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маскарад на 1+1: новим героєм найзагадковішого шоу країни став таємничий Арлекін

"Український Джастін Бібер" — саме так себе називає блогер Микита Лазаренко, який запевняє: навіть не очікував, що костюми будуть такі, що людину під ним взагалі не впізнати. Проте своїми здогадками та емоціями все ж поділився:

Мені дуже сподобались виступи, особливо Нептун! Чогось здається, що під цим костюмом Монатік. Хоча стверджувати не можу: навіть не думав, що тут будуть такі костюми, що людину не впізнаєш взагалі. Я вважаю, що це дуже круте шоу. Отримав дуже класні емоції! Думаю, переможе команда Ігоря Ласточкіна, Ірини Білик та Дантеса, тому що вболіваю саме за них. Сподобався ведучий: Тимур дуже крутий чувак, ведучий. Чекаю в цьому сезоні ще костюм людини-павука.

На завершення дівчина, яка запалює тікток своїми танцями та навіть піснями Юлія Гамалій зізналася: хоче передивитись ці номери, бо дуже їй сподобались:

Я вважаю, що це дуже круте шоу. Складно було вгадати, хто під костюмами, ходжу в здогадках. Я б хотіла навіть передивитись побачені номери, тому що вони дуже круті. Я нічого не очікувала від шоу, бо коли нічого не очікуєш, а потім бачиш героїв, тоді це вже цікаво дивитись. В "Маскараді" цікаво було б побачити русалку! Дуже сподобалось, як Тимур Мірошниченко розмовляє, як веде шоу. Хотілось би, щоб він і далі вів програму в нових сезонах. А вболіваю я за команду Ігоря Ласточкіна, Дантеса та Ірину Білик! 

Top Team House — це перший український дім тіктокерів, що відкрився в червні 2020 року. Блогери живуть в будинку великою компанією, разом створюють цікавий, смішний та пізнавальний контент для соцмереж. 

Нагадаємо, що нещодавно блогерки-мільйонниці завітали у студію інфотеймент-шоу "Твій день" та влаштували батл з ведучими.